Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

Ontdek de nieuwste herfst/winter collecties hier! >

Ontdek de nieuwste herfst/winter collecties hier! >

De beste tips voor jouw paddock!

blogs_paddock_klaarmaken.jpg

Je kent het wel, de zomer loopt op zijn eind en de paarden gaan weer de paddock in! Je wilt dat de paarden veilig en zorgeloos kunnen vertoeven in een mooie paddock. Lees hieronder verder voor paddock tips!

Tip 1:

Welke omheining je hebt, of dat nu houten palen, plastic prikpalen zijn of een hekwerk is, belangrijk is dat alles stevig in de grond staat en niet kapot is. Loop daarom altijd even alle omheining na en vervang de materialen waar nodig.

Tip 2:

Vaak is er na een paddock periode bedrading die niet meer goed is. Denk aan aan elkaar geknoopt lint of lint wat slap is komen te hangen. Vervang dit tijdig of maak desnoods het gebruikte draad weer opnieuw vast aan de isolatoren voor een strak resultaat.

Tip 3:

Zorg dat je stroom goed geleid door de bedrading. Heb je nog geen stroom, kijk dan naar de diverse schrikdraadapparaten in onze webshop. Heb je wel al een schrikdraadapparaat? Kijk dan met behulp van een stroommeter of de stroom goed door de bedrading heen loopt.

Tip 4:

Houd jij ervan dat jouw paard hooi en water tot zijn beschikking heeft in de paddock? Dan hebben we meerdere hooinetten of hooiballen die je in paddock op kan hangen of neer kunt leggen. Er zijn ook automatische drinkbakken of waterbakken die je in de paddock kan installeren beschikbaar. Is je paard in de paddock snel verveeld? Dan bestaan er ook speeltjes zodat je paard zich kan entertainen.