Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

Lente sale! Tot 25% korting op veel zomerse items!

Lente sale! Tot 25% korting op veel zomerse items!

Heb jij ook een echte dekensloper?

blog_horseware_hexstop.jpg

Paarden zullen altijd paarden blijven en we zouden ze voor geen goud willen veranderen. Maar ze schuren tegen hekken, knagen aan elkaar, rollen en spelen waardoor ze nog wel eens een deken slopen. Bekend probleem? Lees dan snel verder!

De Rhino® Hexstop Plus met Vari-Layer® is ontworpen voor paarden die altijd scheuren in hun dekens krijgen. Met deze deken kun je er gerust op zijn dat jouw paard er beschermd en comfortabel bij staat, ongeacht wat hij uithaalt in de wei!

Deze nieuwe deken is gemaakt met een hexagonale ripstop weving in het buitenmateriaal. Dit zorgt ervoor dat de deken 30% sterker is dan de standaard propyleen dekens. Met de revolutionaire Barrier technologie behoudt de deken de waterdichtheid en het ademend vermogen, zelfs als de buitenkant beschadigd raakt.

De Rhino® Hexstop deken biedt meer warmte met minder gewicht dankzij de Vari-Layer® Technologie. Dit zorgt voor maximale warmte daar waar het het meest nodig is, namelijk op de rug en achterhand van het paard. Er is een 100 grams vulling gebruikt langs de zijkanten om de omvang van de deken te verminderen zodat de deken dichter rond het lichaam van het paard kan zitten. Het ruggedeelte van de deken heeft nog een extra 150 grams laag die zorgt voor meer warmte in dit gedeelte. Dit zorgt ervoor dat het met 250 gram in totaal een Medium Weight deken is. Het gebruik van de Vari-Layer® techniek vermindert het totale gewicht van de deken met 20%. Dit betekent dat het paard minder gewicht hoeft te dragen en jij als eigenaar minder gewicht hoeft te tillen als je de deken op je paard legt.

Andere kenmerken van deze deken zijn een afneembaar halsstuk en de mogelijkheid om liners te bevestigen. Dit zorgt voor veel veelzijdigheid en hiermee kun je de deken aanpassen naar de behoeftes van jouw paard. De uitsparingen bij de benen zorgen voor optimale bewegingsvrijheid. Verder heeft de deken drie kruissingels die zorgen voor een veilige pasvorm en maximale bedekking van de buik van jouw paard. Als laatste heeft de deken een V-front sluiting wat druk op de schoft vermindert en wat zorgt voor een comfortabele en veilige pasvorm.