Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, maandag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Equestic SaddleClip

De Equestic SaddleClip koop je online bij Agradi. De SaddleClip is ’s werelds meest gebruiksvriendelijke trainingssensor die meet en analyseert wat je traint, zoals de gereden tijd links- en rechtsom, het ritme, de afdruk en de symmetrie van het paard. De gegevens van de Equestic SaddleClip gebruik je om je trainingsroutines te optimaliseren. Ook kun je de gegevens delen met je trainer, dierenarts, hoefsmid of eigenaar. Meer informatie

Logo
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

De ontwikkelaars van de Equestic SaddleClip zijn ruiters, trainers en paardenliefhebbers. Wat vrijwel al deze mensen gemeen hebben is hun ICT-achtergrond. De missie van Equestic is zoveel mogelijk paarden te laten uitgroeien tot een Happy Athlete (een term die de FEI enkele jaren geleden introduceerde om meer aandacht te vragen voor het welzijn van paarden op concours). Het bedrijf kwam handen te kort om dit doel te bereiken door middel van persoonlijke coaching of begeleiding. Daarom hebben zij gekozen voor een andere aanpak. Door het ontwikkelen van innovatieve technologie helpt het bedrijf miljoenen ruiters en paarden wereldwijd. Equestic gelooft dat het meten en analyseren van de training met je paard je meer inzicht geeft in het effect dat dat deze trainingen op je paard hebben. Door inzicht te krijgen in de training wordt je nóg bewuster van wat je aan het doen bent. Door de training te analyseren kan er nog bewuster en doelgerichter worden getraind. Ook kan overbelasting van spieren en het oplopen van blessures worden voorkomen. De SaddleClip haalt het beste in jou en je paard naar boven en draagt bij aan het paardenwelzijn.

De Equestic SaddleClip analyseert onder andere de gereden tijd links- en rechtsom, het ritme van het paard, de daadwerkelijke belasting en hoe symmetrisch het paard loopt. De Equestic SaddleClip kan ritten tot een uur opslaan in het geheugen. De gegevens van de clip kun je vervolgens eenvoudig delen met je trainer, dierenarts, hoefsmid of de eigenaar van het paard. Via de app op je telefoon kan je instellen op welk paard je gaat rijden (je kan dus van meerdere paarden gegevens bijhouden), de clip in- of uitschakelen en resultaten bekijken. Het is belangrijk dat de SaddleClip aan de linkerzijde van het zadel (aan het zweedblad) wordt bevestigd en dat de hoek van de clip niet groter is dan 45 graden. Of je nu een dressuur- spring- of westernzadel hebt: de clip kan aan allerlei soorten zadels worden bevestigd.

De Equestic Saddleclip is een zeer revolutionair product op het gebied van de paardensport. Het product is op dit moment de meest gebruikte trainingssensor ter wereld en enorm vriendelijk in gebruik. Door gegevens op te slaan kun je de ontwikkeling/vooruitgang van je paard goed volgen. Je traint je paard tot een “Happy Athlete” en je zorgt voor een goede bewustwording bij jezelf. Je vindt de Equestic SaddleClip bij Agradi.