Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

Dit is je kans: 25% korting op ALLES uit de zomercollecties!

Dit is je kans: 25% korting op ALLES uit de zomercollecties!

Agradi nieuwe partner KWPN

merkenshopbanner_KWPN.jpg

Agradi nieuwe partner KWPN

ERMELO- Agradi en KWPN slaan de handen ineen. Met deze nieuwe samenwerking hopen beide partijen elkaar te ondersteunen met hun eigen expertises. Op het KWPN-centrum werd de samenwerking officieel gemaakt.

Het doel van deze samenwerking is de paardensector nog beter te bedienen en belangrijke kennis te verspreiden onder de juiste doelgroepen. Daarnaast zal Agradi de producten die nodig zijn voor de verzorging van de paarden op het KWPN-centrum faciliteren. Ook KWPN-leden profiteren mee van deze nieuwe samenwerking en ontvangen ledenvoordeel op de producten van Agradi.

Oskar van Straaten, CEO van Agradi, is zeer verheugd met de samenwerking tussen het KWPN en Agradi. “Een logische stap die voor beiden verschillende samenwerkingsvoordelen biedt. Door het grote bereik van Agradi kunnen meer mensen kennismaken met het KWPN. Daarnaast zal KWPN een bijdrage leveren aan Agradi met nieuws en kennis over o.a. de fokkerij.’’

Ook Piet Peters, Algemeen directeur KWPN, is blij met de sponsoring. “De ondersteuning van Agradi is niet enkel fijn voor de vereniging KWPN, maar ook voor haar leden. Agradi biedt mooie kortingen op producten in haar webshop speciaal voor KWPN-leden. En uiteindelijk draait het natuurlijk om onze leden!”

Over het KWPN

Het KWPN (Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek Nederland) is de Nederlandse fokkerij-organisatie voor spring- en dressuurpaarden, tuigpaarden en Gelderse paarden. Met circa 18.000 leden en 11.000 veulens per jaar, is het KWPN een van de grootste en meest toonaangevende sportpaardenstamboeken ter wereld. Zo gaat het KWPN aan de leiding in de internationale WBFSH-ranking voor dressuur-, spring- en eventingpaarden.

Over Agradi

Agradi is dé online shop voor de hippische sector. Met meer dan 100.000 producten en 300 merken is Agradi er voor zowel de professional, de hobbyist en de particulier. Bij Agradi geniet je van het gemak van online bestellen en laat je je pakket bezorgen waar en wanneer je maar wilt. Het bedrijf begon 22 jaar geleden, opgericht door Oskar van Straaten, als postorderbedrijf en is vandaag de dag uitgegroeid tot een van de grootste totaalleveranciers van ruitersportartikelen in Europa.

Benieuwd naar je ledenvoordeel? Ga naar KWPN ledenvoordeel.

foto_persbericht.jpg