Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

Agradi bestaat 25 jaar! Bekijk onze speciale acties! >

Agradi bestaat 25 jaar! Bekijk onze speciale acties! >

FAQ van het Agradi Sponsorprogramma

Banner_sponsorprogramma7.jpg

FAQ:

Zijn er kosten verbonden aan het Agradi Sponsorprogramma?

Antwoord: Nee, deelname is geheel gratis.

Voor wie is het Agradi Sponsorprogramma?

Antwoord: Het Agradi Sponsorprogramma is er voor wedstrijd-/evenementenorganisaties die op zoek zijn naar sponsoring in de vorm van aankleding en prijzenpakketten.

Welke voorwaarden zijn van belang voor het aanmelden voor het Agradi Sponsorprogramma?

Antwoord: Het is van belang dat je weet hoeveel deelnemers je wedstrijd heeft. Op basis hiervan wordt namelijk sponsorcredit aan je profiel toegekend. Daarnaast dien je de data van de wedstrijd te weten.

Wat houdt de sponsering van Agradi in?

Antwoord: De sponsoring vindt plaats in de vorm van fysieke producten die als aankleding en prijzenpakket gebruikt kunnen worden. Dit is de enige sponsoring die Agradi aanbiedt.
LET OP: De sponsoring is eenmalig. Sponsoring voor een volgende wedstrijd/evenement dient opnieuw aangevraagd te worden.

Ik heb me aangemeld voor het Agradi Sponsorprogramma, maar ik heb nog niets vernomen. Wat kan ik nu verwachten?

Antwoord: Vanwege de grote hoeveelheid sponsoraanvragen die wij binnenkrijgen is het helaas niet mogelijk om iedereen van een reactie te voorzien. Indien jouw aanmelding eruit is geloot en is goedgekeurd voor sponsoring, ontvang je hier vanzelf bericht over.

Ik heb 2 sponsorcodes gekregen. Welke moet ik inzetten?

Antwoord: De ene code bevat je sponsorcredit. Hiermee kun je voor dit bedrag shoppen in de Agradi Sponsorshop. Indien je meer artikelen nodig hebt, maar je sponsorcredit op is, kun je de kortingsvoucher éénmalig inzetten om de rest van je prijzenpakket met een fijne korting te kunnen bestellen.

Mijn sponsorcredit is op, maar ik heb nog meer prijzen nodig. Wat moet ik doen?

Antwoord: Je kunt daarvoor de tweede code die je hebt ontvangen inzetten. Deze code is eenmalig inzetbaar en geeft je de mogelijkheid om binnen de Agradi Sponsorshop met een extra korting je prijzenpakket compleet te maken.

Ik heb sponsorcredit over, maar ik kan de vouchercode niet nogmaals inzetten. Wat nu?

Antwoord: De vouchercode met sponsorcredit is eenmalig inzetbaar. Indien je nog resterende sponsorcredit hebt, vragen wij je te mailen naar sponsorprogramma@agradi.nl. Wij zullen ervoor zorgen dat je een aparte voucher krijgt met de resterende sponsorcredit.
LET OP: Je resterende sponsorcredit is weer alleen in te zetten binnen de Agradi Sponsorshop.

Waar kan ik mijn sponsorcredit vinden?

Antwoord: De codes staan in je Agradi-profiel onder het kopje "Vouchers". Daarnaast staan ze ook in de bevestigingsmail. Wij vragen je dan ook deze mail goed te bewaren.

Hoe lang is mijn sponsorcredit geldig?

Antwoord: Je sponsorcredit is twee maanden geldig. Zorg ervoor dat je dus tijdig je sponsorcredit inzet.

Kan ik mijn sponsorcredit inzetten voor de hele site?

Antwoord: Nee, je sponsorcredit is enkel inzetbaar op de producten in de Agradi Sponsorshop.

Hoe vaak mag ik mijn wedstrijd/evenement aanmelden?

Antwoord: Je mag iedere wedstrijd/evenement aanmelden. Echter vergroot je niet de kans om geselecteerd te worden door je meerdere keren aan te melden. Wij vragen je dan ook vriendelijk om per wedstrijd/evenement één aanmelding te voldoen.

Ik ben lid van het FNRS-KNHS-Agradi Partnerprogramma. Kan ik mijn shoptegoed inzetten om mijn resterende betaling te voldoen?

Antwoord: Helaas is het niet mogelijk om je shoptegoed in te zetten als betaalmiddel.

Ik ben lid van het Agradi Partnerprogramma. Kan ik mijn shoptegoed inzetten om mijn resterende betaling te voldoen?

Antwoord: Helaas is het niet mogelijk om je shoptegoed in te zetten als betaalmiddel.

Ik wil me graag aanmelden voor het Agradi Sponsorprogramma. Waar kan ik dat doen?

Antwoord: Aanmelden gaat via onderstaande button. Hier wordt je naar een aanmeldformulier gebracht waar je je aanmelding kunt voltooien.

Aanmelden Agradi Sponsorprogramma

Staat je vraag er niet tussen? Raadpleeg dan onze klantenservice.