Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

Ontdek de nieuwste herfst/winter collecties hier! >

Ontdek de nieuwste herfst/winter collecties hier! >

Thuiswinkel Awards 2012

Agradi wint tweede maal op rij publieksprijs Thuiswinkel Awards.
Beste webwinkel van Nederland in de categorie ‘Dieren & Tuin’

’s-Hertogenbosch, 30 maart 2012 - De Stichting Nationale Thuiswinkel Awards verzorgde op donderdag 29 maart voor de elfde keer de strijd om de Nationale Thuiswinkel Awards in het Grand Hotel Huis Ter Duin in Noordwijk aan Zee. Er waren zowel vak- als publieksprijzen voor de beste webwinkel van Nederland in verschillende categorieën te winnen. Agradi - online totaalleverancier voor mensen met een passie voor dieren- en buitenleven - won met zijn geavanceerde webwinkel de publieksprijs XL Shops (bedrijven met meer dan twee miljoen euro omzet) in de categorie ‘dieren & tuin’ en liet daarbij grote partijen als Kwantum en vele andere gerenommeerde tuin- en diergerelateerde webshops achter zich.


Thuiswinkel Awards 2012 Agradi

Foto: Oskar van Straaten, Roman Caresani en Rello Wanders (eigenaren Agradi.nl)

“Deze erkenning betekent dat klanten ons enorm verdiepte en toegenomen assortiment, met toevoeging van tuinsets, barbecues, zwembaden, hengelsport, sfeerproducten en bloembollen goed weten te waarderen”, aldus de directeur/eigenaren/neven Oskar van Straaten en Rello Wanders in een eerste reactie. “We zijn er trots op als familiebedrijf uitverkozen te zijn tot beste webwinkel van Nederland waar je uitgebreid kunt winkelen. Het winnen van de Thuiswinkel Awards betekent voor Agradi een bevestiging van het vertrouwen dat de klanten in ons hebben als online winkel met een verassend breed assortiment.”

‘Passie voor dieren- en buitenleven’ luidt de lijfspreuk van Agradi dat als postorderbedrijf voor dierbenodigdheden het levenslicht zag in 1998. Agradi slaagt er als enige Nederlandse marktpartij in geheel via het web, met een uiterst klantvriendelijke en geavanceerde webwinkel een zeer breed assortiment, van ruiter- en hengelsport-, klein en huisdier- boerderij-, stal- en manage-,tuin-,terras, en vijverbenodigdheden te presenteren. Naast de heldere informatie over het productaanbod biedt de site frisgroene webzaken die zeker in onze wereld vernieuwend zijn. “Een online shopping wahalla op het gebied van alle dieren- en buitenlevengerelateerde zaken”, zo typeert Oskar van Straaten zijn sterk groeiende bedrijf dat nu ruim twintig medewerkers telt en een omzet van ruim 4,5 miljoen euro realiseert. Agradi.nl biedt momenteel 60.000 producten online. “Eind 2012 zal dat aantal zijn toegenomen tot mogelijk 100.000 artikelen waarbij onze focus is gericht op mensen met passie voor dieren- en buitenleven.”

Over Nationale Thuiswinkel Awards

De stichting Nationale Thuiswinkel Awards is een initiatief van Thuiswinkel.org, de branchevereniging voor bedrijven die producten en diensten op afstand verkopen aan consumenten. Met de uitreiking van de Awards beoogt de stichting een positieve bijdrage te leveren aan het zelfbewustzijn van de branche. Daarbij richt de stichting zich op bedrijven die verkopen op afstand aan consumenten en op consumenten die kopen (gaan) op afstand. Consumenten konden tussen 1 en 28 februari 2012 hun favoriete webwinkel beoordelen en een rapportcijfer geven. De webwinkels met de beste rapportcijfers werden genomineerd voor de publieksprijzen.