Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

Mega magazijnuitverkoop! Profiteer van korting tot 50%!

Mega magazijnuitverkoop! Profiteer van korting tot 50%!

Het hele jaar door goed verzorgd!

blogs_magicbursh.jpg

Paarden rollen graag in het zand of in de modder. Met de juiste borstels heb jij jouw paard zo weer schoon! De dagelijkse verzorging van jouw paard is niet alleen belangrijk om wrijving door vuil of zand onder het zadel te voorkomen, maar geeft jou ook de kans om kleine verwondingen, huidirritaties, zwellingen of zelfs teken op te sporen. Bovendien is een uitgebreide verzorging met de juiste borstel ook een fijne massage voor jouw paard! Wil je alles weten over de MagicBrush borstels? Lees dan snel verder!

De MagicBrush borstels zijn wereldwijd erg populair en zijn dé perfecte borstels voor de verzorging van jouw paard. In jouw poetskoffer is de bekende set van 3 borstels in wisselende trendy kleuren een absolute must-have! De borstels zijn niet alleen ideaal voor het verwijderen van vuil en haren, maar ook als jouw paard nat is of modder op zich heeft kun je dit gemakkelijk schoonmaken met deze borstels. Als ook jouw MagicBrush borstels een schoonmaakbeurt kunnen gebruiken kun je ze zonder problemen in de wasmachine doen.

Met het oog op duurzaamheid zijn de 3-delige sets niet alleen verkrijgbaar in diverse trendy kleuren, maar ook in sets met borstels gemaakt van gerecycled PE (Wildberry) en borstels gemaakt van duurzaam plastic (Nature). Deze borstels zijn gemaakt van recyclebare en biologische grondstoffen zoals stro en suiker en zijn dus erg milieuvriendelijk.

MagicBrush staat voor hoge kwaliteit en constante ontwikkelingen om innovatieve verzorgingsproducten op de markt te brengen. Speciaal op het gebied van verzorging van paarden biedt MagicBrush een breed scala aan producten met het oog op de gezondheid en het welzijn van jouw paard. Vachtverzorging van hoofd tot staart, hoefverzorging met hoogwaardige oliën en vetten, glansspray, shampoo en nog veel meer vind je allemaal in het assortiment van MagicBrush. Alle producten zijn ontwikkeld om aan alle behoeften rondom de verzorging van jouw paard te voldoen.