Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

Nog op zoek naar een zomeroutfit? Tot 20% korting op zomercollecties 2024!

Nog op zoek naar een zomeroutfit? Tot 20% korting op zomercollecties 2024!

KNHS - Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie

merkenshopbanner_KNHS_officialpartners.jpg

Nieuws

Agradi nieuwe partner KNHS

ERMELO (KNHS) - De KNHS heeft in Agradi een nieuwe partner gevonden. Agradi is dé online shop voor paard, ruiter, stal & huisdier. De KNHS en Agradi gaan een samenwerking aan voor drie jaar waarbij de focus ligt op de fulfilment van de KNHS team- en fankleding en harnachementlijn en neemt hiermee het stokje over van Divoza.

Daarnaast zal ook de KNHS webshop worden ondergebracht op het platform van Agradi en wordt Agradi official supplier van alle kampioensdekens die jaarlijks door de KNHS ingezet worden voor de Indoor- en outdoorkampioenschappen. KNHS-leden profiteren mee van deze nieuwe samenwerking. Maandelijks vind je bij Agradi exclusieve voordeel- en winacties voor jou en je paard.

Oskar van Straaten, CEO van Agradi is zeer verheugd met de samenwerking tussen de KNHS en Agradi. Agradi gaat de gehele logistieke afhandeling inclusief de verkoop van KNHS producten verzorgen. Zodoende kan de KNHS zich focussen op haar kerntaken als hippische sportbond. Daarbij zullen we gezamenlijk activiteiten ontplooien om de paardensport te bevorderen. Een logische stap die voor beide versterkende voordelen biedt.

Theo Fledderus, algemeen directeur van de KNHS, is blij met de samenwerking tussen Agradi en de KNHS: “Agradi is een mooi, modern en snelgroeiend bedrijf en één van de grootste webshops in Europa in onze sector. We zijn er trots op dat we de komende jaren partners zijn.”

Over Agradi
Agradi is dé online shop voor de hippische sector. Met meer dan 100.000 producten en 300 merken is Agradi er voor zowel de professional, de hobbyist en de particulier. Bij Agradi geniet je van het gemak van online bestellen en laat je je pakket bezorgen waar en wanneer je maar wilt. Het bedrijf begon 22 jaar geleden, opgericht door Oskar van Straaten, als postorderbedrijf en is vandaag de dag uitgegroeid tot een van de grootste totaalleveranciers van ruitersportartikelen in Europa.

IMG_5830_bewerkt2.jpg