Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

Nog op zoek naar een zomeroutfit? Tot 20% korting op zomercollecties 2024!

Nog op zoek naar een zomeroutfit? Tot 20% korting op zomercollecties 2024!

FNRS-KNHS-Agradi Partnerprogramma

Banner_Partnerprogramma (1).jpg

Meld je aan voor het exclusieve FNRS-KNHS-Agradi Partnerprogramma!

Ben je een hippische ondernemer, lid van de FNRS en/of KNHS en wil je profiteren van exclusieve kortingen voor jou én je klanten? Speciaal voor FNRS- en KNHS-sportaanbieders hebben de FNRS, KNHS en Agradi een partnerprogramma opgezet. Hiermee krijg je als partner 10% korting op bijna het gehele assortiment, kunnen jouw klanten profiteren van kortingen en spaar je voor shoptegoed op Agradi.nl!* Deelname is geheel GRATIS!

MELD JE NU AAN

Hoe word ik FNRS-KNHS-Agradi Partner?

Via bovenstaande button kun je je aanmelden voor het FNRS-KNHS-Agradi Partnerprogramma. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een formulier invullen, waarna je na enkele werkdagen bevestiging krijgt. Na deze bevestiging ben je officieel FNRS-KNHS Partner bij Agradi!

In de bevestiging staat je unieke code die je kunt verspreiden onder je klantenkring. Daarnaast ontvangen de eerste 500 aanmeldingen een exclusief GRATIS lanceringspakket. In dit pakket zit onder andere het communicatiepakket met posters, flyers en displays zodat je het partnerprogramma zo goed mogelijk kunt promoten naar je klanten! Daarnaast ontvang je een digitale presentatie waarmee je het partnerprogramma ook op digitale schermen kan promoten. Jij hoeft je dus alleen aan te melden; wij regelen de rest!

Een van onze FNRS-KNHS-Agradi Partners aan het woord!

Hoe werkt het partnerprogramma?

Als FNRS-KNHS-Agradi partner ontvang je 10% op je bestellingen. Daarnaast geeft de unieke partnercode je klanten 5% korting op hun bestellingen op Agradi.nl. Deze code kan worden toegepast in het winkelmandje. De code is geldig op het gehele assortiment met enkele uitzonderingen*.

Wanneer een klant een bestelling plaatst met jouw code, krijg je 3% van de waarde van de bestelling teruggestort op je account in de vorm van shoptegoed. Hiermee profiteer je dus niet alleen van kortingen op ons assortiment, maar verdien je ook wat terug wanneer klanten jouw code inzetten! Online shoppen was nog nooit zo winstgevend!

In je account zijn de geplaatste bestellingen met jouw unieke code gemakkelijk terug te vinden. Ook zie je hier hoeveel shoptegoed je al hebt verdiend. Hoe vaker jouw unieke code wordt ingezet, des te meer shoptegoed je ontvangt voor je volgende bestellingen.

De voordelen op een rij:

  • FNRS- en KNHS-sportaanbieders krijgen 10% korting op hun bestellingen;
  • Klanten van deze sportaanbieders krijgen 5% korting met de persoonlijke partnercode;
  • FNRS- en KNHS-sportaanbieders ontvangen 3% shoptegoed over de geplaatste bestellingen van klanten wanneer de unieke partnercode wordt ingezet.

Wie kan er gebruik maken van dit partnerschap?

Dit partnerschap is exclusief voor FNRS- en KNHS-sportaanbieders. Ben je al partner bij Agradi in ons huidige partnerprogramma? Zet je huidige partnerschap gemakkelijk om in het FNRS-KNHS-partnerschap en profiteer zo van nog veel meer korting! Huidige partners dienen ook via bovenstaande link de aanmelding te voltooien.

Alle aanmeldingen worden beoordeeld en verwerkt, waardoor het enkele werkdagen kan duren voordat je aanvraag is verwerkt. De opgegeven contactpersoon ontvangt een bevestiging van registratie en de unieke partnercode wanneer de aanvraag is verwerkt en goedgekeurd.

LET OP: Er zijn wel voorwaarden verbonden aan het deelnemen van dit partnerprogramma. Door je aan te melden voor dit partnerprogramma ga je akkoord met deze spelregels en geef je aan je hieraan te houden. Lees hier de voorwaarden FNRS-KNHS-Agradi Partnerprogramma.

Daarnaast ga je door je aan te melden voor dit partnerprogramma akkoord met onze privacyverklaring. Lees hier onze privacyverklaring.

* De unieke partnercode is te gebruiken op bijna het gehele assortiment. De korting is niet toepasbaar op geselecteerde producten, diverse merken en cadeaubonnen.

VRAGEN FNRS-KNHS-AGRADI PARTNERPROGRAMMA