Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

Lente sale! Tot 25% korting op veel zomerse items!

Lente sale! Tot 25% korting op veel zomerse items!

Alle Ins en Outs over de nieuwe Horseware Dry Liner!

17-02_Blog_Horseware.jpg

Welke deken kun je nu gebruiken als je na de training je paard terug in de wei wil zetten zonder lang te hoeven wachten? Met de Horseware Dry Liner kun je jouw Horseware deken gewoon gebruiken na inspanning! De unieke Horseware Dry Liner is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat je jouw deken al kunt gebruiken voordat jouw paard volledig opgedroogd is door jouw paard verder te helpen afkoelen en comfort te bieden.

Hoe werkt de Horseware Dry Liner?

De geavanceerde drielaagse stof constructie creëert de ideale omstandigheden voor de verdamping van vocht en helpt hiermee bij het opdrogen van zweet na inspanning, zonder de binnenkant van de deken vochtig te maken. Wel is het nog steeds belangrijk dat je jouw paard voldoende hebt laten afkoelen naar een normale temperatuur voordat je hem terug in de wei zet.

Laag 1: een vochtafvoerende polar fleece laag die het natuurlijke vermogen van je paard om vocht af te voeren na inspanning ondersteunt.

Laag 2: een 50 grams High Loft Fiberfill laag. Het vocht wordt door de lichaamswarmte in de liner geduwd, de middelste laag helpt om het vocht te verdampen.

Laag 3: de bovenste laag bestaat uit 3D air mesh materiaal wat ervoor zorgt dat verdere verdamping mogelijk is, zonder dat jouw paard vochtig wordt of koud aanvoelt.

Dit systeem houdt jouw paard comfortabel en droog na inspanning!

ABHDL1_DryLiner__1080x1080_14.jpg

Extra productkenmerken

Extra productkenmerken van deze deken zijn onder andere clips waarmee de deken aan andere Horseware dekens bevestigd kan worden. Verder heeft de deken een klittenbandsluiting aan de voorkant die ervoor zorgt dat de voering op zijn plaats gehouden wordt en maakt dat de deken veilig is. De dubbele beenuitsparingen zorgen voor maximale bewegingsvrijheid en daarnaast heeft de deken een mooie uitstraling.

ABHDL1_DryLiner__1080x1080_9.jpg

Korte samenvatting

Samenvattend zijn er 3 belangrijke voordelen van deze liner:

  1. Met deze liner kun je je paard na inspanning gewoon een deken op doen. Deze deken is te combineren met een andere Horseware deken om effectieve vochtafvoer, verdamping en droogheid te bieden.
  2. De liner beschermt de voering van jouw buitendeken tegen zweet en vocht en een fleecedeken is niet meer nodig. De dry liner absorbeert het vocht voordat het de voering van jouw buitendeken bereikt.
  3. Bespaar tijd terwijl je jouw paard lekker warm en droog houdt. Doe nadat jouw paard is afgekoeld de Dry Liner op en je kunt met een veilig gevoel gaan terwijl jouw paard droog en comfortabel staat.

Ben je benieuwd naar deze deken? Bekijk hem snel in onze webshop! De Horseware Dry Liner is verkrijgbaar in de maten 5’6 - 7’3.

ABHDL1_DryLiner__1080x1080_13.jpg