Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

Mega magazijnuitverkoop! Profiteer van korting tot 50%!

Mega magazijnuitverkoop! Profiteer van korting tot 50%!

Ontdek de ONE Bucket!

14-04_blog_equineindustry_emmer.jpg

De ONE Bucket is super praktisch voor ruiters en grooms vanwege al zijn innovatieve specificaties én is 100% veilig voor jouw paard. Een echte musthave voor iedereen die van kwaliteit houdt en veel tijd doorbrengt rondom paarden. De ONE Bucket is ontwikkeld door en voor grooms en ruiters. De verschillende doordachte eigenschappen van deze emmer maken hem zeer gebruiksvriendelijk. Ontdek alle mogelijkheden van de ONE Bucket!

Milieuvriendelijk en 100% veilig

De ONE Bucket is volledig gemaakt van gerecyclede plastic kurken. Het voordeel hiervan is dat het materiaal enorm sterk is en daardoor ideaal om te gebruiken bij paarden. Deze emmer is niet alleen milieuvriendelijk, maar is ook 100% veilig voor jouw paard. Emmers kunnen soms erg gevaarlijk zijn voor paarden door de scherpe hoeken of randen. Bij de ONE Bucket zijn alle hoeken afgerond en de randen bedekt met plastic zodat zowel jij als jouw paard zich hier niet aan kunnen verwonden.

Stabiliteit

Door de platte achterkant blijft de emmer stabiel wanneer deze is opgehangen. Dit maakt deze emmer ideaal voor jouw paard om uit te eten of drinken. Ook is er een inkeping in het hengsel gemaakt waardoor de emmer altijd in het midden blijft hangen wanneer je deze ophangt met een touw of clip.

Eet- en drinkgemak

De voorkant van de emmer is naar beneden afgerond, dit zorgt ervoor dat jouw paard gemakkelijker kan eten en drinken uit deze emmer. De ONE Bucket beschikt ook over een duidelijke maataanduiding zodat je precies weet hoeveel liter er in de emmer zit. Heel handig wanneer je bijvoorbeeld wilt bijhouden hoeveel water jouw paard heeft gedronken!

Een echte hulp

Ook aan je eigen comfort is gedacht! Door het handige handvat aan de onderkant van de emmer wordt gieten met deze emmer heel gemakkelijk. Je zult minder makkelijk je grip verliezen. Daarnaast is de bovenkant van het handvat van de emmer plat. zodat de emmer minder snel in je hand snijdt wanneer hij vol met water zit. Ook zit er aan de onderkant van de emmer een licht afgebogen vlak waardoor de emmer stevig blijft staan wanneer je hem laat balanceren op je knie.

Gemakkelijk stapelbaar

De ONE Buckets trekken geen vacuüm wanneer je ze in elkaar stapelt. Hierdoor zijn ze gemakkelijk op- en af te stapelen. Daarbij wordt door het innovatieve design van deze emmer de luchtcirculatie niet belemmerd tijdens het stapelen waardoor er geen schimmel ontstaat in de onderste emmers.

Doordacht!

Het handvat van de emmer heeft een inkeping zodat er gemakkelijk een waterslang onder geklemd kan worden. Hierdoor hoef je de slang niet vast te houden tijdens het vullen en kun je je tijd efficiënt benutten!

Wil je deze emmer nu ook echt hebben of ben je benieuwd naar de andere items van ONE Equestrian? Neem dan snel een kijkje in onze webshop!