Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Cadeaukaarten

Met de cadeaukaarten van Agradi kun je iedereen verrassen en blij maken. Met een cadeaukaart geef je iemand een persoonlijk cadeau waar hij of zij zelf invulling aan kan geven. Voor verjaardagen, Vader- of Moederdag, Kerst, Valentijn, alle andere feestdagen of gewoon als kleinigheidje. Cadeaukaarten zijn een leuke verrassing voor vrienden, kennissen, familieleden en ook (zakelijke) relaties. Op deze manier kan de ontvanger zelf het beste cadeautje uitzoeken uit ons brede assortiment, geldig voor alle productgroepen. Met een cadeaukaart geven zit je dus altijd goed! De Agradi cadeaukaart is verkrijgbaar in verschillende waardes, zodat er voor iedereen wat wils is. Meer informatie

Het bedrag van de cadeaukaart kan in één keer gebruikt worden, maar kan ook bij verschillende orders worden gebruikt. Het saldo dat nog op de cadeaukaart staat kun je controleren bij de Saldo Checker op onze website. Het saldo op deze waardebon is tot drie jaar geldig vanaf uitlevering van de waardebon en is te gebruiken op alle Agradi artikelen inclusief verzendkosten.

De cadeaukaart ontvang je direct in je mailbox als PDF-bestand. Zo kun je zelfs dezelfde dag nog met een cadeautje aankomen en hoef je niet lang te wachten, voordat deze binnen komt via de post. De cadeaukaart kun je uitprinten en met een kaart in een envelop doen, of doorsturen via de mail.