Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

Wow! Profiteer nu van korting tot 25% op dekens van diverse merken

Wow! Profiteer nu van korting tot 25% op dekens van diverse merken

Optimaal voorbereid voor het koude en natte seizoen!

16-11_Blog_Kerbl_Rugbe.jpg

Wanneer het koude en natte weer begint, is het van belang dat je het deken management voor jouw paard goed op orde hebt. Maar welke deken heeft jouw paard nu nodig? Moet hij een andere deken op als hij buiten in de paddock staat en wanneer hij op stal staat? Heb je een ouder paard die extra ondersteuning nodig heeft? Of heb je een geschoren paard die daardoor meer warmte nodig heeft? Heeft jouw paard aan alleen een regendeken die hem beschermt tegen nattigheid al genoeg? Met al deze vragen moet je rekening houden bij de keuze van jouw deken. De RugBe dekens zijn de ideale dekens voor alle weersomstandigheden!

Naast dat je de deken aan moet passen aan jouw paard en op welke manier je hem houdt, is het ook van belang dat je de vulling aanpast naar de temperaturen, zowel binnen als buiten. Op deze manier kun je voorkomen dat jouw paard gaat zweten onder de deken of dat hij het te koud heeft. Vooral in de overgang seizoenen, zoals de herfst en de lente, moet je misschien wat meer variëren tussen verschillende diktes van dekens en heeft jouw paard bijvoorbeeld ‘s nachts een dikkere deken dan overdag in het zonnetje.

De RugBe by Covalliero collectie biedt een hele serie aan dekens zodat er altijd een passende deken tussen zit. Van regen- tot winter-, stal- en onderdekens. De RugBe by Covalliero dekens combineren een optimale pasvorm met voldoende bewegingsvrijheid. Daarnaast hebben de dekens ook een goede prijs-kwaliteitverhouding.

De functionele RugBe by Covalliero dekens zorgen voor een optimale temperatuurbalans en een aangenaam gevoel voor jouw paard. Door de speciale materiaalsamenstelling wordt het schuren en wegglijden van de deken zoveel mogelijk voorkomen. De outdoordekens zijn goed waterafstotend en hebben een 600 denier ripstop polyester buitenstof.

In het RugBe by Covalliero assortiment vind je een regendeken met 0 grams vulling, een winterdeken met200 grams en 300 grams vulling en een HighNeck deken met 0 grams vulling. Bovendien kan er aan de dekens, met uitzondering van de HighNeck deken, een bijpassend halsstukbevestigd worden. Vooral op koudere dagen wordt je paard hiermee extra beschermd tegen nattigheid en kou.

Om jouw paard optimaal te beschermen gedurende het hele deken seizoen, kan een onderdeken heel nuttig zijn. Hiermee kun je altijd voor de juiste dikte kiezen. DeRugBe staldeken (met een 150 grams, thermische fleece vulling) kan optimaal gebruikt worden in de stal als staldeken maar ook gecombineerd worden met de outdoordekens.

Bovendien zorgen de eenvoudige en minimale details en sluitingen van de dekens ervoor dat er geen sluitingen en riemen in de weg zitten.

Bekijk het gehele assortiment RugBe by Covalliero dekens nu in onze webshop!