Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Huisdieren

Producten voor verschillende soorten huisdieren koop je online in de webshop van Agradi! Meer informatie

Of je nou een hamster hebt of een goudvis, voor elk huisdier is er een categorie met spullen voor je geliefde diertje. Van speelgoed, tot bodembedekking en halsbanden. Je vind het allemaal in de categorie Huisdieren van Agradi. Voor elk huisdier is er wel wat te vinden zodat je dier niks tekort komt!

Knaagdieren worden vaak gehouden in een grotere kooi met tralies. Onder deze knaagdieren vallen de muizen, ratten en hamsters. Deze huisdieren hebben niet alleen een huisje nodig, maar ook speelgoed, voerbakken, drinkflesjes en andere speciale producten. Voor deze dieren is bijvoorbeeld een loopwiel een absolute must, hierin kunnen de dieren hun energie kwijt. Daarnaast is een drinkflesje of een waterbakje ook zeer belangrijk, zodat je hamster, rat of muisje altijd toegang heeft tot vers water. In het ruime assortiment van Agradi vind je zelfs interessante boeken over bijvoorbeeld ratten, zodat je altijd goed geïnformeerd bent.

Naast bovenstaande knaagdieren heb je ook nog de cavia’s en konijnen. Deze worden vaak in een groter hok of zelfs een ren gehouden. Ook voor deze dieren heb je speciale producten die zeker niet mogen ontbreken, denk bijvoorbeeld aan een grote drinkfles en een grotere voerbak. Een huisje is ook absoluut nodig bij deze dieren, zodat ze zich kunnen verschuilen. Voor al deze producten kun je terecht in de webshop van Agradi.

Uiteraard hebben de meeste mensen als huisdieren honden of katten. Voor de hond is er een zeer uitgebreid assortiment aan riemen en halsbanden, speciaal voor het uitlaten van je geliefde viervoeter. Maar ook hondenspeelgoed en lekkere zachte manden vind je in deze categorie. Voor een kat mag de krabpaal zeker niet ontbreken, zodat je kat de nagels altijd goed scherp kan houden. Voor katten die graag naar buiten gaan is een kattenluik ook zeker een goede oplossing.

Als laatste heb je ook nog de vogels, die in een grote kooi of volière gehouden worden. Ook voor vogels heb je verschillende soorten voerbakken, drinkbakken en speelgoed. Ook vogelzitstokken zijn heel belangrijk om te hebben in je vogelkooi, zodat je vogel altijd een plek heeft om lekker te rusten. Al deze producten vind je bij onze vogel spullen bij Agradi.

Huisdieren spullen vind je dus voor de meest voordelige prijs in het ruime assortiment van Agradi! Wanneer je opzoek bent naar spullen voor je huisdiertje in de aanbieding, kun je een kijkje nemen op de Sale pagina van Agradi. Als je opzoek bent naar een specifiek merk voor een product, kun je terecht in de Merkenshop. Ook hebben wij Dierengezondheidswijzers: Hier kun je allerlei informatie vinden over blessures en ziekten die voorkomen bij honden, katten, paarden etc.