Bezorgen

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

In principe, als de producten voorradig zijn en betaald met Ideal, PayPal, Credit Card, of Klarna en besteld voor 16.00 uur, worden zij dezelfde werkdag verstuurd. Anders duurt de verzending ongeveer 2 à 3 werkdagen. Voor klanten met een andere betaalwijze, zoals machtiging of vooruitbetalen kan de levertijd iets langer zijn.

Door wie wordt de bestelling bezorgd?

Uw pakket wordt door DPD bezorgt. DPD levert de pakketten van maandag t/m zaterdag af. Mocht u op het moment van bezorgen niet thuis zijn dan bezorgt DPD het pakket bij een Parcelshop in uw omgeving. Mogelijk levert DPD het pakket bij uw buren. De bezorger laat middels een briefje bij u in de bus weten dat hij langs is geweest en waar het pakket zich bevindt. Ook ontvangt u voor levering een email, DPD Predict, waarmee u op voorhand de aflevering kunt aanpassen. Er wordt ook een indicatie van de levertijd aangegeven.

U kunt in stap 3 van de winkelwagen een opmerking voor de bezorger plaatsen. Hier kunt u bijvoorbeeld aangeven dat u niet wilt dat het bij één van uw buren afgegeven wordt.

Alle grotere pakketten (denk aan kruiwagens etc.) worden door Sanders Fritom bij u bezorgd. Wanneer uw grote pakket met Sanders Fritom bezorgd gaat worden bellen wij u vooraf om een afspraak te maken wanneer zij het pakket bij u af kunnen leveren.

Kan ik een tijdstip voor bezorgen afspreken?

Het is niet mogelijk een tijdstip voor bezorgen af te spreken. Bent u niet vaak thuis dan kunt u wel een ander afleveradres opgeven waar wel vaak iemand thuis is.

Hoe vaak wordt de bestelling aangeboden?

De bestelling wordt door DPD 2 keer bij u aangeboden. Daarna krijgt u van DPD een email met de mogelijkheid een afleverafspraak in te plannen.

Gebruik van DPD Parcelshops

Het is ook mogelijk om in het bestelproces een parcelshop te kiezen voor aflevering. Hierdoor kunt u gebruik maken van ruime openingstijden en een lokatie bij u in de buurt. Deze pakketten mogen echter niet groter zijn dan 1 meter bij 50 cm bij 50 cm. Indien het pakket bij inpakken te groot blijkt wordt het pakket naar het huisadres verstuurd. Via DPD Predict kunt u dan zelf een alternatieve aflevering bepalen.

Levert Agradi b.v. ook in het buitenland?

Het is inderdaad mogelijk een pakket te bezorgen in het buitenland. Hiervoor gelden andere voorwaarden. De vrachtkosten zijn vastgesteld per land:

Nederland €3,95  (gratis boven €39)
België €4,95  (gratis boven €75)
Duitsland €4,95  (gratis boven €75)
Luxemburg €12,95
Frankrijk €24,95

Voor enkele artikelen gelden verzend- en/of afleverrestricties buiten Nederland, dit is aangegeven bij het afronden van de bestelling.

Kan ik mijn bestelling ook komen afhalen?

Het is helaas niet mogelijk uw bestelling te komen afhalen. 

Levert Agradi ook in het weekend?

De pakketten worden bezorgd van maandag tot en met zaterdag.

Kan ik de bestelling op een ander adres laten bezorgen?

Het is mogelijk het pakket op een ander adres te laten afleveren, u kunt dit bij uw bestelling aangeven. U moet uw eigen adres dan als factuuradres opgeven en het andere adres als afleveradres. Helaas kunnen wij niet bezorgen op een postbusadres.