Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

Mega magazijnuitverkoop! Profiteer van korting tot 50%!

Mega magazijnuitverkoop! Profiteer van korting tot 50%!

Informatie over de verschillende Partnerprogramma's

Banner_algemeen.jpg

De verschillende Partnerprogramma’s van Agradi

Speciaal voor de zakelijke klanten van Agradi zijn er verschillende partnerprogramma’s boordevol voordeel! Van dit voordeel profiteer jij niet alleen, maar ook jouw klanten kunnen extra voordelig shoppen bij Agradi! Wat is een partnerprogramma eigenlijk en wat zijn de verschillen? Welk programma past het beste bij jouw onderneming? Alles over de verschillende partnerprogramma’s leggen we hier uit!

Wat is een partnerprogramma?

Een partnerprogramma van Agradi is speciaal ontwikkeld voor verschillende soorten zakelijke klanten zodat zij met extra voordeel kunnen bestellen bij Agradi, maar ook zodat de aangesloten zakelijke ondernemers hun klanten wat extra’s kunnen bieden. Het enige wat jij hoeft te doen, is je bedrijf aanmelden en de code te verspreiden onder de klantenkring. Deelname is geheel GRATIS!

Hoe werkt een partnerprogramma?

Als partner ontvang je een unieke code. Deze code dien je te verspreiden onder je klantenkring. Wanneer je klanten een bestelling plaatsen met jouw unieke code, ontvang je daar een percentage van in de vorm van shoptegoed. Dit shoptegoed kun jij weer inzetten bij je volgende bestelling om zo met dubbele voordeel je bestellingen bij Agradi te kunnen doen!

Welke soorten partnerprogramma’s zijn er?

Agradi heeft 2 partnerprogramma’s! Eentje speciaal voor ondernemers die lid zijn van de FNRS en/of KNHS-sportaanbieder zijn, namelijk het FNRS-KNHS-Agradi Partnerprogramma en een partnerprogramma voor alle andere ondernemers in de vorm van het Agradi Partnerprogramma.

Het FNRS-KNHS-Agradi Partnerprogramma

Als je beschikt over een FNRS-lidmaatschap en/of een KNHS-sportaanbiederslidmaatschap, dan kom je in aanmerking voor dit unieke partnerprogramma. Dit partnerprogramma is exclusief voor de leden van de FNRS en KNHS! Wanneer je als ruitersportaanbieder je aanmeldt voor dit programma profiteer je van exclusieve voordelen:

  • Als partner ontvang je 10% korting op je bestellingen bij Agradi
  • Je klanten krijgen 5% korting in de Agradi-webshop
  • Je spaart voor 3% shoptegoed over de bestellingen van je klanten.

Daarnaast ontvang je bij aanmelding van dit programma een lanceringspakket met alle benodigdheden om je code zo goed mogelijk te promoten! In dit pakket zitten posters, flyers, displays en wat Agradi-artikelen. Ook dit pakket is geheel GRATIS! Aanmelden kan via onderstaande button.

Let op: Er zijn voorwaarden verbonden aan dit partnerprogramma. Door je aan te melden ga je akkoord met deze voorwaarden. De voorwaarden lees je hier.

JA, IK WIL FNRS-KNHS-AGRADI PARTNER WORDEN


Het Agradi Partnerprogramma

Dit partnerprogramma is er voor allerlei zakelijke ondernemers! Ben jij een kennel, dierenopvang, stal, hoefsmid, instructeur etc. dan kun je jezelf aanmelden voor dit partnerprogramma! De voordelen op een rijtje:

  • Als partner profiteer je van 5% korting op je bestelling bij Agradi
  • Jouw klanten ontvangen 5% korting in de Agradi-webshop
  • Spaar voor 2% shoptegoed over de geplaatste bestellingen van je klanten

Aanmelden voor dit partnerprogramma gaat via onderstaande button.
Let op: Er zijn voorwaarden verbonden aan dit partnerprogramma. Door je aan te melden ga je akkoord met deze voorwaarden. De voorwaarden lees je hier.

JA, IK WIL AGRADI PARTNER WORDEN

Ik heb me aangemeld en nu?

Alle aanmeldingen worden handmatig gecontroleerd en goedgekeurd. Hierdoor kan het enkele werkdagen duren voordat je bevestiging hebt ontvangen van je aanmelding. Zodra je aanmelding is goedgekeurd, krijg je een bevestigingsmail met alle benodigde informatie en je unieke code. Je unieke code is dan ook direct zichtbaar in je Agradi-profiel.

Heb je vragen of een van deze partnerprogramma's?

Klik hier voor de FAQ van het FNRS-KNHS-Agradi Partnerprogramma.

Klik hier voor de FAQ van het Agradi Partnerprogramma.