Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

20% korting op diverse producten van zomercollecties 2022

20% korting op diverse producten van zomercollecties 2022

Betalingsmogelijkheden

Op welke manieren kan ik betalen?


Bij Agradi is het mogelijk om op een aantal verschillende manieren te betalen:

Agradi maakt gebruik van een paymentprovider genaamd Icepay, die alle binnenlandse/buitenlandse betalingen voor Agradi bundelt.

Hierdoor wordt jouw betaling bancair veilig afgehandeld en gekoppeld aan jouw order. Agradi kan door deze koppeling alleen de betaling van een specifieke order aanpassen/terugbetalen en heeft geen verdere toegang of inzicht tot andere informatie betreffende jouw bankrekening. Dit kan betekenen dat Agradi voor terugbetaling jouw Iban en Bic code apart moet opvragen. Wij bewaren geen bankgegevens bij Agradi dus opvragen kan vaker plaatsvinden. Veranderen van een rekeningnummer voor terugbetaling is helaas niet mogelijk.

Agradi hanteert voor betaalde betaalmethoden een prijsstelling die gebaseerd is op de kostprijs van de betaalmethode, zijnde: abonnementskosten, vaste fee, omzetgerelateerde fee, en kosten die resteren bij annulering. Dit als gemiddelde over alle orders en niet toegerekend naar een specifieke order.

iDEAL (Gratis)

Veilig betalen met jouw pinpas.
Na het plaatsen van de bestelling word je automatisch doorgelinkt naar jouw eigen bank (internet bankieren).
Daar betaal je in jouw eigen, vertrouwde omgeving. Zie voor meer info www.ideal.nl.

Per vooruit betaling (Gratis)

Je ontvangt een e-mail van Icepay met de betaalinstructies. Je maakt hierbij het volledige bedrag, onder vermelding van de 'omschrijving van betaling', over op het rekeningnummer van Icepay.

Let op! Gebruik bij de betaling het gegeven nummer van Icepay, dus niet het Agradi ordernummer.

Jouw order wordt in behandeling genomen na ontvangst van de betaling.

Icepay preview vooruitbetaling

Via je PayPal Account (€ 1,00)

Je betaalt direct via jouw eigen Paypal Account. De kosten van een PayPal transactie bedragen voor ons 3,4% van het bedrag + een vast bedrag. Gemiddeld zijn deze kosten 1,25 euro over alle bestellingen die bij ons via PayPal worden geplaatst. Als klant betaal je bij een order via PayPal aan ons echter slechts 1,00 euro betaalkosten! Zie voor meer info www.paypal.nl.

Via Credit Card (Gratis)

Je betaalt met MasterCard of Visa.

Via Afterpay (achterafbetalen) (€ 1,95)

Als je voor AfterPay kiest voert AfterPay voor agradi.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en tot 14 dagen na ontvangst van jouw aankoop betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat.
Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Voor buitenlandse betalingen (Gratis):

  1. Giropay
  2. Sofort Banking
  3. Bancontact Mister Cash
  4. Maestro

Let op! Alle prijzen in de webshop, actiefolders en catalogus zijn incl. BTW.