Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

Lente sale! Tot 25% korting op veel zomerse items!

Lente sale! Tot 25% korting op veel zomerse items!

Agradi Partnerprogramma

Banner_Agradi_partnerprogramma.jpg

Wil jij Agradi Partner worden?

Speciaal voor zakelijke klanten heeft Agradi een exclusief partnerprogramma opgesteld. Ben jij een stal, manege, rijvereniging, hoefsmid, kennel etc.? Dan biedt Agradi nu de mogelijkheid om zakelijk partner te worden!

Als zakelijk partner ontvang je een unieke kortingscode van 5% voor jouw klantenkring. Hiermee kunnen je klanten extra voordelig shoppen bij Agradi! Over de orders die geplaatst zijn met deze kortingscode ontvangt de partner een vergoeding. Deze vergoeding in de vorm van shoptegoed wordt op je account bijgeschreven. Tot slot ontvang je als Agradi Partner 5% korting op je eigen bestellingen!

Partner worden van Agradi is voor zowel jouw klanten als jezelf een echte win-win situatie! Deelname is geheel GRATIS!

AANMELDEN AGRADI PARTNERPROGRAMMA

Hoe werkt het partnerprogramma?

Na bevestiging van je aanmelding ontvang je je eigen unieke kortingscode van 5%. Deze code kan de klant toepassen in de winkelwagen. De code is inzetbaar voor vrijwel het gehele assortiment (enkele uitzonderingen).

Wanneer een klant een bestelling plaatst met jouw code, ontvang jij 2% shoptegoed over de waarde van de bestelling. Dit shoptegoed wordt vanzelf aan je Agradi-account toegevoegd. In je Agradi-account kun je zien hoeveel bestellingen (inclusief waarde van de bestellingen) er met jouw code zijn geplaatst. Jouw shoptegoed wordt automatisch ingezet bij je volgende bestelling!

Verspreid de partnercode onder zoveel mogelijk klanten en leden. Hoe vaker jouw code wordt ingezet, des te meer shoptegoed jij opbouwt. De code is te verspreiden met behulp van het bijbehorende communicatiepakket. Dit communicatiepakket kun je vinden in je Agradi-account.

Wat zijn de voordelen?

  • Als Agradi Partner ontvang je 5% korting (enkele uitzonderingen*)
  • Geef 5% korting aan je klanten met de unieke partnercode
  • Spaar 2% shoptegoed over alle orders die geplaatst worden met de partner-code (na verrekening van eventuele retouren)

Voor wie?

Ons partnerprogramma is speciaal opgezet voor diverse soorten partners, bijvoorbeeld:

  • Stallen,
  • Maneges,
  • Ruiterverenigingen,
  • Hoefsmeden,
  • Instructeurs,
  • Kennels,
  • Andere verenigingen / organisaties.

FAQ VAN HET AGRADI PARTNERPROGRAMMA

LET OP: Wil jij Agradi-partner worden, maar ben jij lid van de FNRS en/of KNHS-sportaanbieder? Dan is het FNRS-KNHS-Agradi Partnerprogramma er speciaal voor jou!

Met dit exclusieve partnerprogramma krijg jij 10% korting in plaats van 5%, spaar je voor 3% shoptegoed in plaats van 2% en krijgen jouw klanten ook 5% korting op hun bestellingen met jouw unieke code!

JA, IK WIL FNRS-KNHS-AGRADI PARTNER WORDEN

Ook dit partnerprogramma is geheel gratis. Daarnaast ontvang je een lanceringspakket met alle communicatiemiddelen én Agradi-producten. Meld je snel aan!