Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

Lente sale! Tot 25% korting op veel zomerse items!

Lente sale! Tot 25% korting op veel zomerse items!

FAQ van het FNRS-KNHS-Agradi Partnerprogramma

Banner_Partnerprogramma (1).jpg

FAQ:

Zijn er kosten verbonden aan het FNRS-KNHS-Agradi Partnerprogramma?

Antwoord: Nee, deelname is geheel gratis.

Ik ben al Agradi Partner. Kan ik dan ook FNRS-KNHS-Agradi Partner worden?

Antwoord: Ja, het huidige Agradi-partnerschap kan omgezet worden naar het FNRS-KNHS-Agradi Partnerschap. Vul hiervoor bovenstaand aanmeldformulier in. Het is vereist een keuze te maken tussen één van de twee partnerprogramma's. Het is niet mogelijk om van beide partnerprogramma's lid te zijn.

Verlies ik mijn opgebouwde shoptegoed als ik FNRS-KNHS-Agradi Partner word?

Antwoord: Het huidige shoptegoed wordt meegenomen naar het nieuwe partnerprogramma.

Krijg ik een andere code als ik overstap van het Agradi Partnerprogramma naar het FNRS-KNHS-Agradi Partnerprogramma?

Antwoord: Ja, je krijgt een andere code. De oude code is, zodra de unieke code wordt uitgegeven, niet meer inzetbaar en komt direct te vervallen.

Wat betekent “Tegoed in de wacht” in mijn Agradi-profiel?

Antwoord: Dit tegoed toont het bedrag wat nog in afwachting is van eventuele retouren. Dit tegoed wordt (gedeeltelijk) bij het huidige shoptegoed gevoegd. Eventuele retouren zorgen namelijk voor een vermindering van de bestelwaarde, dus minder shoptegoed voor de paardensportaanbieder. Hier hoef je als partner niets voor te doen.

Wat zit er in het lanceringspakket?

Antwoord: In dit pakket zitten 5 Agradi-emmers, 3 Agradi-voerscheppen, 4 posters, 2 displays en 100 flyers.

Wanneer krijg ik mijn lanceringspakket toegestuurd?

Antwoord: Het nalopen van de aanmelding gaat handmatig, waardoor het enkele werkdagen kan duren voordat een klant bevestiging krijgt van de aanmelding. Zodra de bevestiging is goedgekeurd, ontvang je een verzendbevestiging inclusief Track & Trace code van de bestelling.

Moet ik betalen voor het lanceringspakket?

Antwoord: Nee, dit pakket is geheel gratis.

Waarom heb ik nog geen bevestiging van mijn aanmelding gekregen?

Antwoord: Het aanmelden gebeurt handmatig waardoor het wat langer kan duren voordat mensen bevestiging ontvangen en hun code zichtbaar is. Bij het aanmeldformulier staat dat het verwerken enkele werkdagen kan duren.

Hoe lang is mijn code geldig?

Antwoord: De code is een paar jaar geldig. Indien deze code verlopen is, neem dan contact op met fnrsknhspartner@agradi.nl.

Kan ik mijn oude partnercode nog inzetten als ik mij aanmeld voor het FNRS-KNHS-Agradi Partnerprogramma?

Antwoord: Nee, de oude code wordt direct op inactief gezet zodra uw aanmelding voor het nieuwe partnerprogramma is goedgekeurd en er een nieuwe code is uitgegeven.

Ik heb meerdere partnercodes tot mijn beschikking. Kan ik meerdere partnercodes inzetten bij dezelfde bestelling?

Antwoord: Nee, het is niet mogelijk om meerdere partnercodes in één bestelling te gebruiken.

Waarom is mijn FNRS-KNHS-Agradi partnerkorting niet geldig op het KNHS-webshop en KWPN-ledenvoordeel assortiment?

Antwoord: De enige uitzonderingen voor de ledenkorting van het partnerprogramma is de korting die je als sportaanbieder al hebt op het KNHS-assortiment. Ook de KWPN-ledenvoordeelshop valt buiten de 10% korting van het partnerschap. Op deze voordeelshops ontvang je dus niet je 10% extra partnerkorting op. Voor de rest is je partnerkorting voor het gehele assortiment in te zetten. Daarnaast is de partnercode ook niet inzetbaar op de KNHS- en KWPN ledenvoordeelshop

AANMELDEN FNRS-KNHS-AGRADI PARTNERPROGRAMMA

Staat je vraag er niet tussen? Raadpleeg dan onze klantenservice.