Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

Mega magazijnuitverkoop! Profiteer van korting tot 50%!

Mega magazijnuitverkoop! Profiteer van korting tot 50%!

Blog Bucas: Zo bescherm je jouw paard optimaal in het najaar!

merkenshopbanner_blogs_dekensvoorhetnajaar.jpg

Nu de dagen weer korter worden en wij mensen onze winterjassen van zolder halen, willen wij ons paard natuurlijk ook optimaal beschermen tegen deze natte, windrijke weersomstandigheden.

In deze blog deelt Bucas een top 7 fijnste dekens voor het najaar. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Therapy Turnout Light
De Therapy Turnout Light is speciaal ontwikkeld om jouw paard in alle weersomstandigheden te laten genieten van een speciale therapeutische stof. Deze stof draagt bij aan soepele spieren en ontspanning. Daarnaast kan het bijdragen aan het voorkomen van blessures en zwellingen. De buitenkant van deze multifunctionele deken is gemaakt van de oersterke ballistic nylon. De binnenkant is gevoerd met een zijdezachte dermo-care stof. Deze stof neemt snel vocht op en houdt hiermee het paard en de deken droog. De Therapy Turnout Light is het beste te gebruiken tussen +14 en 0 graden.

Power Turnout Light
Een (bijna) onverwoestbare buitendeken met antibacteriële stay-dry voering: dat is wat de Power Turnout Light het beste omschrijft. Door de bijzondere combinatie van een zon- en hitte reflecterende coating en het zilverkleurige uiterlijk zorgt deze deken voor een goede temperatuurregulatie. Hierdoor is jouw paard tijdens het dragen van deze deken beschermd tegen alle weersomstandigheden bij temperaturen variërend tussen +16 en - 5 graden.

Smartex Turnout Rain
De Smartex Turnout Rain is een waterdichte en ademende buitendeken die het paard bij temperaturen tussen +14 en 0 graden beschermt. De innovatieve stay-dry voering is in staat om razendsnel vocht op te nemen. Hierdoor kan de deken op een nat paard gelegd worden en zijn zweetdekens overbodig. Mocht er onverhoopt een beschadiging in de deken komen, dan hoef je je geen zorgen te maken. De ballistic nylon stof maakt doorscheuren (bijna) onmogelijk.

Atlantic Turnout 50
De Atlantic Turnout 50 heeft dezelfde eigenschappen als de Smartex Turnout Rain. Het enige verschil: deze deken heeft een dermo-care voering in plaats van een stay-dry voering. De dermo-care voering neemt 50% van het vocht op ten opzichte van de stay-dry stof en is uitermate geschikt voor paarden met een geschoren vacht. Door de 50 gram vulling gecombineerd met de dermo-care voering beschermt deze deken jouw paard bij temperaturen variërend tussen +12 en 0 graden.

Greenline Turnout 100
Wanneer je wél je paard maar niet de aarde wil opwarmen, dan is de Greenline Turnout 100 een goede en milieubewuste keuze. Deze eco-vriendelijke buitendeken is volledig gemaakt van gerecyclede materialen en heeft de vertrouwde Bucas kwaliteit en pasvorm. De buitenkant van deze duurzame deken is gemaakt van een 600 denier ripstop stof. Door een een speciale weeftechniek is de kans op doorscheuren minimaal. De Greenline Turnout 100 is het beste te gebruiken tussen +11 en -1 graden.

Anniversary Turnout
De Anniversary Turnout is een limited edition deken die het comfort van de stay-dry of silk-feel voering combineert met een sterke 600 denier ripstop polyester buitenkant. De Anniversary Turnout 150 SD (met stay-dry voering) is het beste te gebruiken bij temperaturen variërend van +13 tot -7 graden, en de Anniversary Turnout 200 SF (met zijdezachte voering) beschermd jouw paard tussen +10 en -7 graden.

Irish Turnout 150
De Irish Turnout 150 biedt de vertrouwde Bucas kwaliteit tegen een lagere prijs. Deze praktische buitendeken heeft een 1200 denier ripstop stof, die de kans op doorscheuren bij een beschadiging verkleint. De zijdezachte voering van deze deken houdt de vacht in een goede conditie. De Irish Turnout 150 is het beste te gebruiken tussen +10 en -5 graden.

Meten = weten

Tip: koop deken(s) niet te groot! Wil je hier meer over weten? Bekijk dan onze video door hier te klikken!

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van een geschikte deken? Gebruik dan de Bucas keuzehulp!