Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Paarden

De ruitershop van Agradi heeft alles van paardrijkleding tot benodigdheden voor in de stal en is de grootste online ruitershop. Meer informatie

Op onze online ruitershop kun je van alles voor paard en ruiter vinden. Door de uitgebreide keuze uit ons goedkope assortiment is er voor ieder paard, pony en ruiter wat wils.
In onze ruitershop vind je alle artikelen voor op en om je paard, en alle benodigde kleding voor jezelf als ruiter. De ruitershop is zo compleet dat je je paard kan geven wat hij maar nodig heeft, een volledige outfit voor jezelf kan scoren, en je stal opgeruimd en georganiseerd kan houden.

Alles voor je paard

Bij Agradi kan je alles voor je paard vinden. Zowel voor tijdens het rijden als om een paard een plezierig leven te kunnen laten hebben. Om voor je paard de juiste producten te kopen kan je bijvoorbeeld in de categorieën beenbeschermers, bitten, en zadeldekjes kijken. Het maakt ook niet uit welke discipline dat je rijdt, zowel voor de Engelse als de westernruiter hebben we artikelen welke speciaal voor hun discipline bedoeld zijn. Zelfs voor Ijslanders hebben we producten welke speciaal op deze paarden afgesteld zijn.
Niet alleen om te rijden hebben we producten voor je paard. Zo hebben we paardendekens in alle soorten, maten en kleuren. Agradi is een echte paardendeken specialist. Naast dat het assortiment en de verkrijgbare merken enorm zijn. weten ook onze medewerkers van onze klantenservice je er veel over te vertellen om je de juiste keuze te kunnen laten maken. Ook alle verzorgingsproducten die je maar kan bedenken kan je bij Agradi vinden zo kan je je paard wassen en poetsen tot hij glimt als een spiegel en je paard zo toiletteren dat hij klaar is om op wedstrijd te gaan.

En ook alles voor de ruiter

Alles wat je als ruiter nodig hebt, of niet nodig hebt maar wel op je wishlist staat, kan je ook vinden bij Agradi. Onze categorie met paardrijkleding is dan ook enorm.
Alle bovenkleding zoals shirts, vesten en bodywarmers kan je in grote aantallen vinden. Natuurlijk heb je ook een enorme keuze uit rijbroeken in verschillende modellen, stoffen en zitvlakken.
Bij onze rijlaarzen kan je kiezen uit stevige stappers en ook laarzen waar je netjes voor de dag mee kan komen op wedstrijd. Ben je niet het type voor laarzen dan zou je nog kunnen kijken naar chaps in combinatie met jodphur schoenen. Jodphurs kunnen ook zonder chaps gedragen worden, en worden veel gebruikt bij het werken in de stallen.
Om je veiligheid tijdens het rijden te garanderen verkopen we niet alleen rijhelmen maar ook bodyprotectors.
Behalve de standaardcollecties van alle merken hebben we ook seizoenscollecties. Veel gerenommeerde merken hebben een voorjaarscollectie en een zomercollectie waardoor je eens voor iets anders kan kiezen en ook meteen uit de hipste kleuren en motieven kan kiezen.

Gemak in en om stal

Ook vindt je in de categorie ruitershop veel artikelen waar je wellicht niet direct aan denkt meer wel super handig zijn, denk aan alles om je stal en zadelkamer in te kunnen richten. Nooit meer losse rommeltjes, opgeruimd staat netjes! Ook stalborden kunnen voor een hoop gemak zorgen bij met name grote stallen. Alle belangrijke informatie voor de juiste verzorging voor je paard is overzichtelijk te lezen.

In de categorie rijbaktoebehoren kan je bakletters en hindernisnummers vinden. Daarnaast opstaphulpjes om makkelijker op je paard te kunnen stappen en hindernisblokken om je trainingen uitdagend en afwisselend te maken voor je paard.

Cadeau's met een vleugje paard

Heb je een verjaardag en geen idee wat te geven? Dan zou je inspiratie op kunnen doen bij onze paardencadeau's. Daarnaast zijn paardenboeken altijd een goed idee.
Ben je onzeker over het juiste cadeau dan hebben we het je gemakkelijk gemaakt. Je kan bij Agradi namelijk ook cadeaukaarten kopen, op die manier kan de jarige zelf uitzoeken wat hij/zij leuk vindt!

Merken in onze ruitershop

Agradi werkt met de beste merken op de markt. De A-merken kunnen daar zeker niet bij ontbreken, denk aan merken als Rambo, BR, Bucas en Ariat. Maar we hebben ook merken welke zeer voordelig zijn, complete collecties hebben en voor je doel meer dan genoeg aan je verwachtingen kunnen voldoen. Leuke merken welke hun artikelen goedkoop aan weten te bieden zijn Harry's Horse, Pfiff, HKM en Premiere.
Wil je graag alles op elkaar afgestemd hebben dan zou je op onze pagina met sets kunnen kijken. Op deze pagina hebben we alvast voor je op een rij gezet wat bij elkaar past!

Behalve de ruitershop hebben we nog meer categorieën met producten welke je van dienst kunnen zijn bij je paardenhobby. Kijk bijvoorbeeld eens bij afrastering om de weide of paddock van je paard veilig te kunnen houden.
Bij dierenvoer kan je eten en snoep voor je paard kopen, bij de dierendrogist kan je middelen voor je paard vinden om hem bij kleine problemen te ondersteunen. Scheren is vooral in het najaar een goed bezochte categorie, hoewel je ziet dat tondeuses wel het hele jaar door gekocht worden. In stal en erf kan je alles vinden om je stal en erf keurig netjes te kunnen onderhouden.
Agradi heeft dus meer dan allen de gangbare ruitersportartikelen. Behalve wat je verwacht in de ruitershop te kunnen vinden kan je in andere categorieën in onze shop meer vinden om je paard en terrein op orde te houden.
Houdt je van korting? Kijk dan eens op onze outlet pagina of we er iets leuks voor je bij hebben zitten!