Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

Mega magazijnuitverkoop! Profiteer van korting tot 50%!

Mega magazijnuitverkoop! Profiteer van korting tot 50%!

Het Agradi Sponsorprogramma

Banner_sponsorprogramma5.jpg

Sponsoring nodig? Meld je aan voor het Agradi Sponsorprogramma!

Wil jij je wedstrijd een professionele uitstraling geven? Ben je nog op zoek naar een geweldig prijzenpakket om aan de winnaars uit te reiken? Zoek je nog een sponsor voor het organiseren van jouw wedstrijd of evenement? Dan is er speciaal voor jou als wedstrijd-/evenementenorganisatie het Agradi Sponsorprogramma! In het Agradi Sponsorprogramma maken wedstrijdorganisaties kans om sponsorcredit én exclusieve kortingen op alle producten in onze Agradi Sponsorshop te ontvangen!

Wat houdt het Agradi Sponsorprogramma precies in?

Het Agradi Sponsorprogramma voorziet organisaties éénmalig van prijzenpakketten en aankleding van wedstrijden. Wanneer je Sponsored by Agradi bent, ontvang je sponsorcredit. Dit bedrag aan sponsorcredit is in te zetten in onze Agradi Sponsorshop. Hierin staan diverse producten die je kunt kiezen voor het prijzenpakket voor de winnaars. Deze producten in combinatie met het communicatiepakket zorgen ervoor dat je een professionele uitstraling aan je wedstrijd/evenement geeft.

Let op! Je bent slechts voor één wedstrijd/evenement Sponsored by Agradi. Indien je dit vaker zou willen, dien je elke keer opnieuw aan te melden.

Hoe maakt mijn wedstrijd/evenement kans op sponsoring?

Meld je aan via onderstaande button:

AANMELDEN SPONSORPROGRAMMA

Na je aanmelding moet deze nog goedgekeurd worden. Indien je aanmelding is goedgekeurd, wordt er geloot met de andere aanmeldingen. Uit deze loting volgen een aantal wedstrijden/organisaties die Sponsored by Agradi zijn. Deze wedstrijdorganisaties ontvangen een email met daarin alle benodigde informatie omtrent het gebruiken van het sponsorcredit en het communicatiepakket.

Er zijn een aantal voorwaarden verbonden aan het Agradi Sponsorprogramma. Klik hier om deze voorwaarden te lezen. Lees de voorwaarden goed door voor je je aanmelding voltooit.

LET OP! Niet iedere aanmelding leidt automatisch tot sponsoring. Indien je geen bericht van ons ontvangt, kom je niet in aanmerking voor sponsoring voor je aangemelde wedstrijd/evenement.

Meer vragen?

Heb je nog meer vragen over het sponsorprogramma? Op onze FAQ-pagina staan allerlei vragen over dit programma! Klik op onderstaande button om naar de FAQ-pagina te gaan!

FAQ van het Agradi Sponsorprogramma

Staat je vraag er niet tussen? Raadpleeg dan onze klantenservice.