Sponsorprogramma

Banner Sponsorprogramm

Geld verdienen voor jouw vereniging? Agradi sponsort jouw club!

Agradi sponsort jouw club! Wij bieden de mogelijkheid voor verenigingen en stichtingen om extra inkomsten te genereren ten behoeve van de clubkas. Hiervoor moet jouw vereniging in het bezit zijn van een website. Een (digitale) nieuwsbrief is niet verplicht, maar zal de actie extra stimuleren.

Waarom

In deze tijden, waar de overheid weinig geld meer overheeft voor verenigingen, wil Agradi graag een bijdrage leveren.

Hoe het werkt

Van iedere transactie die via jouw vereniging bij ons wordt gemaakt, zal een deel van de omzet (exclusief verzendkosten en BTW) worden gedoneerd aan jouw vereniging.

Middels een banner van Agradi op jouw website te plaatsen kun je jouw leden op de hoogte stellen van onze sponsoractie. Door op deze banner te klikken worden jouw leden doorverwezen naar onze webshop. De hierop volgende transactie zal worden gekoppeld aan jouw vereniging.

Naast het promoten via jouw website verstrekt Agradi brochures. Deze zijn kosteloos bij ons te bestellen.

Je kunt het bestellen door in het aanmeldformulier een aantal aan te geven. Deze zullen zo spoedig mogelijk worden verzonden naar het door jou opgegeven adres.

Voor meer informatie zijn onze voorwaarden met betrekking tot de sponsoractie te lezen op onze aanmeldpagina (klik op onderstaande link). Om van dit alles gebruik te maken, kun jij je aanmelden door hieronder op de knop "aanmelden" te klikken.

Aanmelden!


Is jouw vereniging al aangemeld?

Inloggen