Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

Cyber Monday sale tot 60% korting!

Cyber Monday sale tot 60% korting!

Thuiswinkel Awards 2015


‘Agradi.nl winnaar Thuiswinkel Awards XL 2015’

‘s –Hertogenbosch 26-03-2015 

Webshop Agradi.nl is bekroond met de Thuiswinkel Award 2015 XL in het segment ‘Dieren’. Tijdens de grootse uitreiking op 26 maart j.l. in het Grand Hotel Huis ter Duin, Noordwijk aan Zee, kwam Agradi.nl als de winnaar uit de strijd. Directeuren Oskar van Straaten en Rello Wanders namen die avond de prestigieuze publieksprijs in ontvangst. Met deze overwinning nemen zij de titel voor een derde keer (eerder in 2011 en 2012) mee naar huis.

Blijk van waardering

Directeur Rello Wanders is zeer tevreden over de behaalde resultaten “Dit maakt ons erg gelukkig. Met deze prijs op zak kunnen we met nog meer motivatie vooruit. We werken aan een nieuw logistiek proces, dat ervoor gaat zorgen dat pakketjes nog efficiënter en sneller zullen worden verstuurd en geleverd bij de klant. Ook een nieuw pand zal hier aan bijdragen. Veel klussen, maar zeker haalbaar”. Ook directeur Oskar van Straaten is uiterst enthousiast: "Super! Deze blijk van waardering vanuit onze klanten laat zien dat we het 'gewoon goed doen'. Het winnen van de Thuiswinkel Award is een prachtig resultaat voor ons, na een jaar vol veranderingen. Echt een opsteker voor de medewerkers van Agradi. We blijven ons best doen."

Thuiswinkel Awards 2015 Agradi

Foto: Oskar van Straaten en Rello Wanders

Agradi: Passie voor dieren en buitenleven sinds 1998

Agradi is de grootste online dieren- en buitenlevenwinkel van het land. Een jonge, enthousiaste onderneming die service en kwaliteit hoog in haar vaandel heeft staan. Je kunt bij Agradi op een moderne manier dier- en buitenbenodigdheden inkopen via de webshop. Duidelijk, overzichtelijk, gemakkelijk en tegen scherpe prijzen; dat zijn de kernwoorden voor Agradi.nl. Met meer dan 100.000 producten is Agradi er voor zowel de professional, als de hobbyist en de particulier. Zoals maneges, dierentuinen, kinderboerderijen, veehouderijen, maar ook hengelsportliefhebbers, paardenbezitters en huisdiereigenaren.

De Thuiswinkel Awards

De Stichting Nationale Thuiswinkel Awards is in 2001 opgericht door Thuiswinkel.org, de belangenvereniging voor bedrijven die producten en/of diensten online verkopen aan consumenten. De stichting heeft als doelstelling het organiseren en financieren van onafhankelijke Award-verkiezingen voor de branche. Op donderdagavond 5 en 26 maart 2015 werd voor de veertiende keer de Nationale Thuiswinkel Awards uitgereikt.