Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

Dit is je kans: 25% korting op ALLES uit de zomercollecties!

Dit is je kans: 25% korting op ALLES uit de zomercollecties!

Verzendkosten

Verzendkosten in Nederland

Alle bestellingen binnen Nederland vanaf €49,- (netto aankoop, zonder verzendkosten) worden gratis verzonden. Bij een order met een bestelwaarde onder €49,- wordt er een bijdrage voor de verzendkosten gevraagd van € 4,99, tenzij anders vermeld in actieperiodes.

Het is mogelijk dat door een (gedeeltelijke) retourzending het restant van de order een waarde heeft welke onder de verzendkosten vrije drempel is gekomen. De verzendkosten worden dan alsnog in rekening gebracht.

Als we je bestelling in meerdere malen leveren betaal je slechts één maal de verzendkosten. Spoed- en deellevering op nadrukkelijk verzoek van de klant (binnen de aangegeven levertijd op moment van bestellen) kan gepaard gaan met aanvullende verzendkosten. Bij een deellevering binnen 30 dagen na bestellen behoudt Agradi zich het recht voor de naleveringen in een nieuwe order onder te brengen. Dit betekent dat de herroepingsmogelijkheid van reeds geleverde producten in is gegaan op de datum van levering.

Let op! Producten ophalen is helaas niet mogelijk.
We leveren altijd je bestelling bij je thuis of desgewenst, bij een vervangend adres of DPD parcelshop.

Verzendkosten

Nederland €4,99 (gratis vanaf €49,- orderwaarde)
België €5,99 (gratis vanaf €49,- orderwaarde)
Luxemburg €4,99 (gratis vanaf €99,- orderwaarde)

Voor enkele artikelen gelden verzend- en/of afleverrestricties buiten Nederland, dit is aangegeven bij het afronden van de bestelling.

Artikelen welke extra hoog en/of zwaar zijn kunnen, zoals grote kruiwagens, kunnen ook thuis geleverd worden. Omdat hier speciaal vervoer voor geregeld wordt is er vooraf contact om te bepalen wanneer het artikel geleverd kan worden. We gaan er dan ook vanuit dat je op het afgesproken levermoment aanwezig bent. Vanwege de kosten die met dit vervoer gemoeid zijn wordt er een tegemoetkoming in de gemaakte kosten van €25,- gerekend wanneer je op het afgestemde moment toch niet aanwezig blijkt te zijn.

Artikelen die zichtbare transportschade vertonen worden, mits binnen twee werkdagen gemeld met foto van schade, per ommegaande indien mogelijk, vervangen door een nieuw dan wel vervangend product. Tevens kan er bij beperkte schade geopteerd worden om een korting aan te bieden. Indien op het moment van de bezorging er schade zichtbaar is, vragen wij u om het toch aan te nemen en hiervoor contact op te nemen met onze klantenservice.

Retourkosten voor bestellingen uit Luxemburg en Frankrijk bedragen €9,95.