Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

MEGA Horseware SALE! 25% korting op ALLES! Actievoorwaarden >>

MEGA Horseware SALE! 25% korting op ALLES! Actievoorwaarden >>

Magic Brush

De Magic Brush is de meest handige borstel in gebruik voor paarden en honden en online verkrijgbaar bij Agradi. Magic Brush is een merk van Kerbl. In de webshop vind je o.a. de bekende borstels, shampoo, verzorgingsspray en meer!
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. KNHS Ledenkorting
  Agradi Horse Magic Brush Borstel
  € 5,99

  Agradi Horse Magic Brush Borstel

  (42)
 2. Magic Brush Borstel Soft Turquoise
  € 5,99

  Magic Brush Borstel Soft Turquoise

  (45)
 3. Sale
  MagicBrush Poetsset Starlight
  € 14,99 € 11,99 -20%

  MagicBrush Poetsset Starlight

  (20)
 4. Sale
  MagicBrush Poetsset Water Lily
  € 14,99 € 11,99 -20%

  MagicBrush Poetsset Water Lily

  (7)
 5. Sale
  MagicBrush Soft Hond Oceaanblauw
  € 6,99 € 5,24 -25%

  MagicBrush Soft Hond Oceaanblauw

  (1)
 6. Magic Brush Hoevenkrabber Water Lily
  € 3,99

  Magic Brush Hoevenkrabber Water Lily

  (1)
 7. Sale
  Magic Brush Borstel Hond Blue Sky
  € 7,19 € 6,29 -13%

  Magic Brush Borstel Hond Blue Sky

  (13)
 8. Magic Brush Glansspray ManeCare Premium FruitExplosion 500ml
  € 8,99

  Magic Brush Glansspray ManeCare Premium FruitExplosion 500ml

  (2)
 9. Magic Brush Shampoo Wash&Shine Sensitive 500ml
  € 12,99

  Magic Brush Shampoo Wash&Shine Sensitive 500ml

  (0)
Aantal per pagina:
24 96

Voor paarden zijn er drie Magic Brush Paardenborstelsets in assortiment van drie stuks in verschillende kleuren. Een voor de hoef die moeiteloos de hoefstraal en de kleinste tussenruimtes reinigt, terwijl het ook onverwoestbaar is stel jouw paard erop trapt. De tweede is voor de benen. Deze is zo gevormd dat al het vuil, modder en hardnekkige grasvlekken verleden tijd zijn. De laatste van de set is om jouw paard’s vacht te verzorgen. Hier kan shampoo op worden gedaan om vervolgens moeiteloos en grondig gedroogd zweet weg te halen met een masserend gevoel voor het paard. Ook is de derde handig bij vachtwisseling en om het zadel en zadeldek schoon te maken van paardenharen. Alle borstels kunnen worden gebruikt met water en de achterkant van de borstels kunnen dienen als zweetmes, waardoor deze borstels multifunctioneel zijn.

De Magic Brush voor honden is ook ideaal. Deze is uiteraard ook te koop uit ons assortiment. De uitzonderlijke structuur in de borstel zorgt ervoor dat de hond efficiënt en zacht kan worden geborsteld met een masserend gevoel voor de hond. De borstel is gemaakt om de vacht van de hond te verzorgen, maar werkt ook uitstekend om de textiel en meubels, bijvoorbeeld de bank, schoon te maken. Natuurlijk ook bij nat gebruik.

De Magic Brush borstels zijn allemaal zo gemaakt dat ze fijn in de handen liggen en bijna niks wegen. Ze zijn eenvoudig te reinigen, allemaal even hygiënisch en een perfecte borstel om in de poetskist te hebben.

Voor andere producten voor het verzorgen van jouw paard of hond kun je terecht bij onze Dierendrogist. Voor voer kun je een kijkje nemen bij dierenvoer. Tenslotte kun je voor dierenartikelen die in de uitverkoop/opruiming zijn, terecht op onze sale pagina. Koop hier jouw Magic Brush borstels voor de scherpste prijs op Agradi.nl!