Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Transportbeschermers

Koop transportbeschermers voor jouw paard in de online ruitershop van Agradi! Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
HB Stal/Transportbeschermers Zwart
€ 39,95€ 38,99-2%

HB Stal/Transportbeschermers Zwart

(5)
Premiere Transportbeschermers All Year Hoog 4 stuks Blue
€ 59,95

Premiere Transportbeschermers All Year Hoog 4 stuks Blue

(11)
Kerbl Transportbeschermers Neopreen Zwart
€ 69,98€ 66,98-4%

Kerbl Transportbeschermers Neopreen Zwart

(154)
Kavalkade Transportbeschermers Bordeaux
€ 69,90

Kavalkade Transportbeschermers Bordeaux

(0)
HB Transportbeschermers Little Sizes Paars
€ 47,95

HB Transportbeschermers Little Sizes Paars

(1)
HB Transport Beschermers Little Sizes Navy
€ 47,95€ 46,99-2%

HB Transport Beschermers Little Sizes Navy

(4)

Populaire merken

Aantal per pagina:
24

Transportbeschermers worden, zoals de naam al doet vermoeden, gebruikt om de benen van het paard te beschermen tijdens transport. Sommige paarden kunnen zich lelijk verwonden wanneer ze op de trailer staan. Voorkom nare verwondingen en kijk snel verder in het assortiment van Agradi.

Een goede transportbeschermer bestaat uit goed ademend materiaal, om te voorkomen dat het paardenbeen te warm wordt. Dit kan namelijk weer leiden tot vervelende blessures. Transportbeschermers komen in verschillende varianten. De lage varianten beschermen het paardenbeen vanaf de voorknie tot aan de hoef. De hoge variant transportbeschermers beschermen het paardenbeen vanaf de voorknie of hak tot een gedeelte van de hoef. Met deze variant zijn ook vaak de hoefballen beschermd. Een bijkomend voordeel bij het gebruik van transportbeschermers is het schoonhouden van het gewassen paardenbeen.

Transportbeschermers zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, dit geldt voor zowel de buitenstof als voor de voering. Veel gebruikt zijn transportbeschermers van de materialen neopreen, polyester en fleece. Naast een ruime keuze in het soort materiaal, heeft Agradi ook een ruime keuze in het aantal merken. Populaire merken zijn onder andere Harry’s Horse, Premiere, BR, HKM en Rambo. Voor producten specifiek van deze merken kun je een kijkje nemen op de merken pagina.

Net als bij andere beenbescherming, is het van belang dat de transportbeschermers goed om het paardenbeen passen. Wanneer de transportbeschermers te klein zijn kan dit de bloedtoevoer naar het paardenbeen belemmeren. Daarnaast zullen de beschermers dan ook niet de nodige bescherming bieden. Transportbeschermers welke te groot zijn, zullen gaan afzakken. Dit geeft het nodige ongemak bij het paard, daarnaast zullen ook deze beschermers niet meer de nodige bescherming bieden.

De Agradi stickerkorting is toepasbaar op een groot aantal artikelen in onze ruitershop, zo ook op veel artikelen in de categorie Transportbeschermers voor paarden. Voor het verzorgen van jouw paarden kun je terecht bij onze Dierendrogist. Ook hebben wij een Paardengezondheidswijzer, met informatie over bijvoorbeeld over hoefbevangenheid bij paarden. Tenslotte kun je voor transportbeschermers die in de uitverkoop/opruiming zijn, terecht op onze sale pagina. Koop hier jouw transportbeschermers voor de scherpste prijs op Agradi.nl!