Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

MEGA Horseware SALE! 25% korting op ALLES! Actievoorwaarden >>

MEGA Horseware SALE! 25% korting op ALLES! Actievoorwaarden >>

Springschoenen

Springschoenen koop je online in de ruitershop van Agradi.nl!
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Kerbl Springschoenen Rubber Zwart
  € 7,99 € 5,99 -25%

  Kerbl Springschoenen Rubber Zwart

  (99)
 2. Sale
  BR Springschoen Basic Zwart
  € 17,95 € 13,46 -25%

  BR Springschoen Basic Zwart

  (109)
 3. Sale
  BR Springschoen Lacquer Zwart
  € 19,95 € 14,96 -25%

  BR Springschoen Lacquer Zwart

  (12)
 4. Acavallo Springschoen Anatomic Gel per Paar Zwart
  € 40,95

  Acavallo Springschoen Anatomic Gel per Paar Zwart

  (5)
 5. Nieuw
  Eskadron Springschoenen Fauxfur Dark Navy
  € 36,95

  Eskadron Springschoenen Fauxfur Dark Navy

  (0)
 6. Sale
  Horka Springschoenen PVC Zwart
  € 14,95 € 11,21 -25%

  Horka Springschoenen PVC Zwart

  (63)
 7. Covalliero Springschoenen Teddy Fleece Zwart
  € 19,99

  Covalliero Springschoenen Teddy Fleece Zwart

  (5)
 8. Sale
  BR Springschoenen Pro Max Blauw
  € 20,95 € 15,71 -25%

  BR Springschoenen Pro Max Blauw

  (115)
 9. LeMieux Springschoenen Brushing ProShell Black
  € 36,95

  LeMieux Springschoenen Brushing ProShell Black

  (4)
 10. Populaire merken

Aantal per pagina:
24 96

Springschoenen zijn tegenwoordig in alle soorten, kleuren en maten verkrijgbaar. Ze worden gemaakt van rubber, neopreen, leer, soft gel, kunststof en fleece. Springschoenen worden gebruikt om de hoef, hoefballen en de kroonrand van het paard te beschermen. Daarnaast worden ze veel gebruikt om te voorkomen dat het paard met zijn achtervoeten de ijzers van zijn voervoeten er aftrapt.

Springschoenen zijn voorzien van een sterke klittenbandsluiting, waardoor het aan en af doen erg eenvoudig is. Springschoenen zijn verkrijgbaar in alle kleuren. Je kunt kiezen voor simpel zwart of wit, maar je kunt ook kiezen voor een knal kleur als roze of geel. Daarnaast kun je kiezen voor springschoenen met glitters, een bont randje om schuurplekken te voorkomen, diamantjes, een croco print, lak, de Nederlandse vlag of negentien andere nationaliteiten en andere leuke printjes! Tegenwoordig zijn er voor vele springschoenen ook bijpassende been- of peesbeschermers verkrijgbaar, zodat je altijd in stijl kunt rijden. Merken welke onder andere in het assortiment verkrijgbaar zijn, zijn HKM, Harry’s Horse, BR en Horka. Voor producten specifiek van deze merken kun je een kijkje nemen op de merken pagina.

Voordat je nieuwe springschoenen gaat kopen, is het belangrijk om te weten waarvoor je ze gaat gebruiken. Wanneer je de springschoenen gaat gebruiken voor lange buitenritten, eventing of strandritten is het belangrijk dat ze een stevige sluiting hebben. Daarbij is het belangrijk dat deze sluiting in aanraking met water niet snel los gaat. Springschoenen welke dagelijks in de training of in de weide gebruikt worden moeten gemakkelijk sluiten. Daarnaast is het wenselijk dat deze goed wasbaar zijn. Tussen de wasbeurten door kunnen de springschoenen eenvoudig schoon gehouden worden met een harde borstel. Met deze borstel kan eenvoudig het zand van de springschoenen geveegd worden om irritatie te voorkomen.

Ook zijn er reflecterende springschoenen die passen bij de Uitrijdekens, Ruiterreflectie en Reflectiebandages.

De Agradi stickerkorting is toepasbaar op een groot aantal artikelen in onze ruitershop, zo ook op veel artikelen in de categorie springschoenen voor paarden. Voor het verzorgen van jouw paarden kun je terecht bij onze Dierendrogist. Ook hebben wij een Diergezondheidswijzer met paarden informatie, bijvoorbeeld over hoefbevangenheid bij paarden. Tenslotte kun je voor springschoenen voor paarden die in de uitverkoop/opruiming zijn, terecht op onze sale pagina. Koop hier jouw springschoenen voor de scherpste prijs op Agradi.nl!