Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, maandag verzonden
90 dagen bedenktijd *

40% op zomercollecties

40% op zomercollecties

Premiere Ruitersport

Premiere is een van de bekende merken binnen de ruitersport. Zij leveren een totaal assortiment aan paardensportartikelen. Voor paard, ruiter en producten voor stal en erf. Denk aan dekens, ruiterkleding, borstels, singels, halsters, hoefschoenen, studs en hoofdstellen. Agradi is ruitersportspecialist en heeft het allergrootst assortiment online staan van Premiere.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Premiere Staartborstel Soft Grip Zwart/Grijs
  € 4,95 € 4,70 -5%

  Premiere Staartborstel Soft Grip Zwart/Grijs

  (119)
 2. Premiere Manegeletters 20x25cm Wit
  vanaf € 5,65 -5%

  Premiere Manegeletters 20x25cm Wit

  (140)
 3. Premiere Lijn Premium met Musketonhaak Blauw
  € 5,95 € 5,65 -5%

  Premiere Lijn Premium met Musketonhaak Blauw

  (81)
 4. Premiere Dekenrek Buisframe Zwart 1 Deken
  € 13,95 € 13,25 -5%

  Premiere Dekenrek Buisframe Zwart 1 Deken

  (178)
 5. Premiere Borstel Dandy Houten Rug Blauw
  € 4,25 € 4,04 -5%

  Premiere Borstel Dandy Houten Rug Blauw

  (117)
 6. Premiere Manenelastiekjes Zakje 500st Zwart
  € 1,95 € 1,85 -5%

  Premiere Manenelastiekjes Zakje 500st Zwart

  (58)
 7. Premiere Hoofdborstel Soft Grip Zwart
  € 2,75 € 2,61 -5%

  Premiere Hoofdborstel Soft Grip Zwart

  (57)
 8. Premiere Hoofdborstel Soft Grip Kobalt Blauw
  € 2,75 € 2,61 -5%

  Premiere Hoofdborstel Soft Grip Kobalt Blauw

  (57)
Aantal per pagina:
24 96

Agradi zorgt ervoor dat jij een ruime keuze hebt uit ruitersportartikelen voor de laagste prijs. In onze categorieën Ruitersport en Ruiterkleding vind je vele divers producten voor paard en ruiter. Van rijkleding, rijlaarzen tot paardendekens en verzorgingsartikelen. Agradi biedt het grootste online assortiment aan als het gaat om ruitersportartikelen. Wij helpen jou graag vooruit.

Premiere is een van de grotere merken in de hippische wereld. Het merk biedt een compleet en uitgebalanceerd assortiment aan voor zowel paard als ruiter. Premiere is een eigen merk van Ruitersport groothandel Bieman de Haas B.V. Naast Premiere hebben ze ook merken zoals BR en Anky. Het bedrijf importeert en exporteert ruitersportartikelen naar ongeveer 40 landen wereldwijd. Het merk behoort tot een van de meest innovatie merken in de paardensport. Ze hebben passie voor het ontwikkelen van stijlvolle producten van goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Premiere houdt tijdens de ontwikkeling van producten rekening met pasvorm, materiaal, functionaliteit en heeft een groot oog voor detail.

Het paardenmerk heeft verschillende producten voor de ruiter. Van rijkleding tot laarzen en caps. De ruiterkleding bestaat uit hippe kleuren en is voorzien van de laatste trends. Voor het paard hebben ze ook een enorm groot assortiment. Denk hierbij aan dekens, halsters, verzorgingsartikelen, studs, hoefschoenen, hoofdstellen, singels en longeer-benodigdheden. Voor accessoires en benodigdheden voor stal en erf heeft Premiere ook diverse producten ontwikkelt. Een kleine greep uit het assortiment: hooinetten, voerbakken, dekenhouders en mestvorken.

Samengevat is Premiere het merk met een enorm divers assortiment voor de ruitersport. Voor paard, ruiter en voor producten op stal kun je terecht bij Premiere voor een betaalbare prijs. Alle producten en accessoires van Premiere zijn verkrijgbaar bij Agradi, meer dan 700 artikelen! Daarnaast hebben wij verschillende soorten paardensportproducten voor jou online staan van diverse merken. Bekijk eens onze merkenshop! Bij Agradi kun je shoppen voor de laagste prijs. En daarbovenop doen vele artikelen van Premiere mee aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten. Ten slotte kun je op de Sale pagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. Agradi is de online ruitersportspecialist met de allerbeste prijs!