Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

Overige Beenbeschermers

In deze categorie vind je alle beenbeschermers die naast de onderbenen ook de overige delen van de benen beschermen of zorgen voor herstel op diverse plekken.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Norton Ring voor Kootbescherming Zwart
  € 9,29 € 8,36 -10%

  Norton Ring voor Kootbescherming Zwart

  (1)
 2. Sale
  Back on Track Kootbeschermer Zwart
  € 18,95 € 17,10 -10%

  Back on Track Kootbeschermer Zwart

  (7)
 3. Nieuw
  Effax Peesbeschermer-Wonder Spray 500ml
  € 24,95

  Effax Peesbeschermer-Wonder Spray 500ml

  (0)
 4. One Equestrian Hoefbanden Rubber Zwart
  € 13,99

  One Equestrian Hoefbanden Rubber Zwart

  (1)
 5. Nieuw
  Veredus Cross Country Boots E-Vento Front Zwart
  € 134,99

  Veredus Cross Country Boots E-Vento Front Zwart

  (0)
 6. Kentucky Paardrijsokken Tendon Grip Beige 5m
  € 34,99

  Kentucky Paardrijsokken Tendon Grip Beige 5m

  (0)
 7. Sale
  Pfiff Reflectieband Klein
  € 4,95 € 3,71 -25%

  Pfiff Reflectieband Klein

  (5)
 8. Voucher
  Zandona Kootbeschermer Superior Air Black
  € 34,90

  Zandona Kootbeschermer Superior Air Black

  (1)
 9. Populaire merken

Aantal per pagina:
24 96

Therapeutische bescherming

Naast reguliere bescherming bestaan er ook beschermers die gemaakt zijn voor het herstel van bepaalde plekken in het been. Deze worden dus meestal niet omgedaan tijdens het rijden maar juist buiten het rijden om. Hierbij kun je onder andere denken aan hak- en kniebeschermers. Deze beschermers worden vaak gebruikt wanneer er blessures zijn ontstaan in de gewrichten of het weefsel om zo het herstel te bevorderen. Deze beschermers zijn er onder andere van het merk Back on track. In ons assortiment vind je ook therapeutische beschermers die om het hele onderbeen gaan en zo herstel bevorderen.

Extra bescherming

Een deel van het been wat vaak niet beschermd wordt door reguliere beenbeschermers is de koot. Hiervoor hebben wij verschillende beschermers in ons assortiment, zowel met als zonder wol. Wol zorgt voor extra comfort en voorkomt schuren bij paarden met een gevoelige huid. Naast kootbeschermers hebben we ook beschermers die de ballen van de hoef beschermen, deze houden meer tegen dan een springschoen en worden vaak gebruikt in de drafsport. Op deze pagina kun je ook cross country beschermers terug vinden. Deze beschermers voor de eventing zijn zo gemaakt dat ze het been rondom maximaal beschermen tegen impact van buitenaf. Aangezien sommige paarden een hele gevoelige huid hebben, verkopen we ook kousen die onder beschermers gedragen kunnen worden zodat er geen wondjes ontstaan. Deze kousen kunnen ook gebruikt worden om een icepack op moeilijk bereikbare plaatsen te bevestigen.

Bescherming tegen externe factoren

Sommige paarden hebben last van wondjes aan de benen en deze kunnen in de zomer vliegen aantrekken waardoor er ontstekingen ontstaan. Om dit te voorkomen kun je gebruik maken van anti vliegen beschermers. Een bijkomend voordeel hiervan is dat ze ook UV-straling tegenhouden en dus kan helpen bij het beschermen van de roze huid aan de benen. Naast echte bescherming zijn reflectoren ook erg belangrijk om op te vallen tijdens het buiten rijden, daarom zijn deze ook te vinden op deze pagina. Door meer op te vallen tijdens het rijden kunnen ongelukken voorkomen worden en daarom zijn ze minstens zo belangrijk als reguliere bescherming.

Mocht je de beschermers die je zoekt niet gevonden hebben op deze pagina, kijk dan eens bij onze andere beenbeschermer categorieën. Kijk voor alle aanbieding en kortingsacties van beschermers en andere producten op de sale en/of outlet pagina.