Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 25% KORTING op diverse categorieën! Actievoorwaarden >>

NU tot 25% KORTING op diverse categorieën! Actievoorwaarden >>

3 in 1 Beschermers

Kijk hieronder voor ons uitgebreide assortiment aan 3 in 1 beschermers!
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Kentucky Turnout Boots Air Brown
  € 49,99

  Kentucky Turnout Boots Air Brown

  (3)
 2. Kentucky Stable Boots Recuptex Magnetic Black Full
  € 149,99

  Kentucky Stable Boots Recuptex Magnetic Black Full

  (5)
 3. Kentucky Eventing Boots Air Tech Achter Brown
  € 124,99

  Kentucky Eventing Boots Air Tech Achter Brown

  (0)
 4. LeMieux Beenbeschermers Snug Boots Ultramesh Wit
  € 87,95

  LeMieux Beenbeschermers Snug Boots Ultramesh Wit

  (0)
 5. Kentucky Turnout Boots Air Black
  € 49,99

  Kentucky Turnout Boots Air Black

  (3)
 6. Kentucky Turnout Boots Achterbenen Brown Full
  € 94,99

  Kentucky Turnout Boots Achterbenen Brown Full

  (0)
 7. Kentucky Eventing Boots Air Tech Voor Black
  € 119,99

  Kentucky Eventing Boots Air Tech Voor Black

  (1)
 8. Kentucky Eventing Boots Air Tech Achter Black
  € 124,99

  Kentucky Eventing Boots Air Tech Achter Black

  (0)
 9. Populaire merken

Aantal per pagina:
24 96

De functie van 3 in 1 beschermers

De benen van een paard zijn erg kwetsbaar en daarom willen de meeste ruiters/amazones graag de benen van hun paard beschermen om blessures te voorkomen. De functie van de 3 in 1 beschermers is het beschermen en ondersteunen van de benen en dan niet alleen aan de achterkant maar rondom het hele been. De beschermers worden dan ook gebruikt aan zowel de voorbenen als achterbenen. Sommige beschermers lopen zelfs wat verder dan de kogel en beschermen ook de kootholte tegen modder en beschadigingen. Er zijn ook beschermers die overlopen in een springschoen en dus tevens de hoeven beschermen. 3 in 1 beschermers zijn vaak gemaakt van zacht materiaal waardoor ze nauw aansluiten aan de pees en de kogel.

Materialen van 3 in 1 beschermers

Er zijn verschillende 3 in 1 beschermers van diverse materialen. Zo zijn er bijvoorbeeld beschermers die gemaakt zijn van neopreen of memory foam, deze materialen zijn ademend en comfortabel maar beschermt wel tegen verwondingen. Deze beschermers worden meestal rondom het been bevestigd door middel van klittenband. Norton, Anky en Harry’s Horse hebben onder andere dit soort beschermers. Andere beschermers hebben wel een hardere achterkant om de pezen te beschermen, zoals de normale peesbeschermers, maar zijn aan de voorkant wel dicht met bijvoorbeeld 3D-mesh. De 3D-mesh is schokabsorberend, schuurt niet en houdt de benen koel. De beschermers met harde achterkant worden vaak vastgemaakt door middel van quick-release nopjes en elastische banden, zoals van Back on track. Er zijn ook beschermers die rondom verstevigde bescherming hebben door middel van meerdere lagen, deze zijn geschikt voor de eventing bijvoorbeeld van Kentucky. Voor ruiters die houden van bontjes of een paard hebben met gevoelige huid, zijn er diverse beschermers die bekleed zijn met imitatie wol zoals van Eskadron.

Kleuren en maten van 3 in 1 beschermers

De meeste beschermers zijn verkrijgbaar in de basiskleuren wit, zwart en bruin. Maar van sommige merken zijn er ook andere kleuren beschikbaar zoals blauw, rood, zilver, goud, roze, paars, oranje en grijs. Aangezien wij graag alle pony’s en paarden goede bescherming willen bieden, hebben we beschermers in de maten mini tot en met extra full. Van de meeste beschermers hebben we zowel voor- en achterbeschermers te koop.

Wil je ook graag een bijpassend dekje, kijk dan eens bij zadeldekjes om je set compleet te maken! Kijk voor mooie aanbiedingen en stapelkortingen op onze sale en/of outlet pagina.