Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Zadels en Toebehoren

Op deze pagina vind je diverse zadels en alles wat je daarbij nodig hebt! Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Agradi's keuze
Norton Bodybandage Zwart
€ 39,90€ 38,99-2%

Norton Bodybandage Zwart

(4)
Sale
BR Stijgbeugels Lavarone Zwart 12cm
€ 134,94€ 103,99-23%

BR Stijgbeugels Lavarone Zwart 12cm

(69)
Muck Boot SmartRub
€ 9,94€ 9,76-2%

Muck Boot SmartRub

(27)
Sale
Harry's Horse Zadelhoes Fleece Navy
€ 9,94€ 6,99-30%

Harry's Horse Zadelhoes Fleece Navy

(142)
Outlet
Rapide Lederdressing Neutraal
Vanaf€ 10,99-14%

Rapide Lederdressing Neutraal

(221)
Kerbl Singel Verlenger (tot 27cm)
€ 9,28€ 8,82-5%

Kerbl Singel Verlenger (tot 27cm)

(157)
Kerbl Zadelonderlegger Nep Bont Zwart
€ 31,99€ 29,99-6%

Kerbl Zadelonderlegger Nep Bont Zwart

(11)
Sectolin Saddle Soap Spray 500ml
€ 10,95€ 9,99-9%

Sectolin Saddle Soap Spray 500ml

(94)
Sale
Harry's Horse Beugelriemen Zwart
€ 26,95€ 20,99-22%

Harry's Horse Beugelriemen Zwart

(146)
Sale
BR Leather Oil 450ml
€ 16,95€ 12,99-23%

BR Leather Oil 450ml

(21)
Sale
Rapide Ledergel Blank
Vanaf€ 9,34-25%

Rapide Ledergel Blank

(73)
Passier Lederbalsem 500ml
€ 14,50€ 13,99-4%

Passier Lederbalsem 500ml

(3)

Populaire merken

Aantal per pagina:
24

Zadels

Bij Agradi verkopen we vooral zadels die niet op maat gemaakt hoeven worden, aangezien je natuurlijk niet kan passen. Daarom verkopen we boomloze zadels, bareback pads en pony zadels. De zadels zijn allemaal gemaakt van kunststof en daarom extra licht en makkelijk schoon te maken. De pony zadels zijn ook erg flexibel waardoor ze zowel op shetlanders als grotere pony’s passen. Bij de pony zadels zit vaak een riempje aan de voorkant zodat kinderen zich kunnen vasthouden wanneer ze leren paardrijden. De barebackpads zijn een goede optie wanneer je graag zonder zadel rijdt. Er zit dan een laagje tussen jou en het paard wat zorgt voor demping, dit is zowel voor jou als het paard comfortabeler dan zonder pad. Bij sommige bareback pads zitten ook beugels, waardoor je beter mee kan gaan met de beweging van het paard.

Singels

Agradi heeft een enorm uitgebreid assortiment aan singels en toebehoren. Hierbij kan je kiezen uit dressuursingels, springsingels, veelzijdigheidssingels en western singels. De singels zijn er zowel in klassieke rechte vormen als diverse anatomische vormen. Sommige singels zijn ook onderlegd met schapenvacht of neopreen. De schapenvacht kan ook los om de singel gedaan worden in de vorm van een singelhoes of singelbeschermer.

Stijgbeugels

Bij ons vind je het grootste assortiment aan stijgbeugels, veiligheidsbeugels en de toebehoren! Met meer dan 300 stijgbeugels is er voor iedereen wat wils. Verschillende soorten, kleuren, vormen en maten, we hebben het allemaal. Veiligheidsbeugels hebben we onder andere van BR, Freejump en Acavallo. Veiligheidsbeugels zorgen ervoor dat jij niet met jouw voet in de beugel blijft hangen als je eraf valt, dit kan namelijk voor hele gevaarlijke situaties zorgen.

Zadel accessoires

Bij de zadel accessoires vind je onder andere staartriemen, zadelhoezen, zadelovertrekken en zadeltassen. Staartriemen zijn ervoor om het zadel op de plek te houden, wat vooral soms nodig is bij paarden of pony’s die weinig schoft hebben en wat ronder zijn. Zadelhoezen zijn ervoor om jouw zadel te beschermen tijdens het opbergen en verplaatsen ervan. We hebben zadelhoezen van verschillende materialen en in verschillende maten, zelfs waterdichte hoezen die je om het zadel kan doen tijdens het rijden. Dit is ideaal met buiten rijden om zo jouw zadel te beschermen tegen regen en modder. Zadelovertrekken zijn er om het comfort voor de ruiter te verhogen, bijvoorbeeld tijdens lange buitenritten. Deze zijn gemaakt van schapenvacht of gel. We hebben ook een groot assortiment aan zadeltassen, zodat jij alles wat je wil mee kan nemen op een lange buitenrit.

Zadelonderhoud

Om leer van het zadel netjes te houden moet je het regelmatig verzorgen en daarom hebben wij een uitgebreid assortiment aan lederverzorging. Denk hierbij aan sponzen, ledercreme, lederolie, ledervet en zadelzeep.

Zadelonderleggers

Het kan zijn dat een paard wat spieren of vet verliest en dat daardoor het zadel niet meer optimaal past. Je kunt hiervoor dan een zadelonderlegger gebruiken om het weer een beetje op te vullen. We hebben zadelonderleggers in allerlei vormen en maten, zodat het zadel altijd weer passend gemaakt kan worden. Ook van diverse materialen zoals schapenvel, gel of memory foam. De zadelonderlegger zorgt er tevens voor dat het comfort van het paard vergroot wordt aangezien het ervoor zorgt dat er extra demping zit tussen de rug en het zadel.