Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

Dekenaccessoires

Op zoek naar dekenaccessoires? Zoek dan niet verder en bekijk snel ons brede assortiment!

Ons uitgebreide assortiment deken accessoires bestaat uit bilriemen, borstbeschermers, borstverbreders, dekenonderdelen, dekensingels en denken wasmiddelen. Bilriemen worden veel gebruikt om de ligging van het deken goed te krijgen en houden. Aangezien wij weten hoe moeilijk het kan zijn om de dekens heel te houden verkopen wij verschillende producten los zoals deze bilriemen.

Veel dekens bieden de mogelijkheid om bij slijtage de koorden te vervangen. Er zijn bilkoorden, staartriemen, snel sluitingen en borstriemen. De riemen zijn er vooral in het zwart maar ook blauwe riemen zijn aanwezig. Populaire merken zijn Bucas, Shires en Weatherbeeta.

Borstbeschermers zijn ervoor om te voorkomen dat de haren op de schoft en de borst afschuren. Ook zorgen ze ervoor dat de manen niet afschuren. Alle borstbeschermers zijn nauwsluitend, hygiënische, ademend en voorkomen schuur of drukplekken. Populaire merken zijn Weatherbeeta, Kentucky en LeMieux.

Borstverbreeders zijn bedoeld voor paarden die een bredere borst hebben dan normaal. Deze borstverbreders voorkomen schuurplekken en verlengen de deken. Populaire merken zijn Bucas, Waldhausen en Amigo.

Dekenonderdelen zijn onderdelen zoals gespen. Elk paard maakt wel een keer een gesp kapot. Hiervoor bieden wij een breed assortiment gespen aan. Zo kun je zo lang mogelijk genieten van die ene fijne deken. Naast gespen hebben we ook klittenbandreinigers, veiligheidssluitingen en belly pads. Populaire merken zijn Imperial Riding, Kerbl en Shires.

Dekensingels zijn gemaakt voor dekens zonder buiksingel. Om te voorkomen dat deze dekens gaan schuiven kan je gebruik maken van een dekensingel. De dekensingels worden vaak gebruikt bij zweetdekens en onderdekens. Alle dekensingels in ons assortiment zijn elastisch, los verkrijgbaar en verstelbaar. Ze zijn er in kleuren als blauw, zwart, bruin en rood. Populaire merken zijn Norton, Bucas en Harry’s Horse.

Dekenwasmiddelen zijn wasmiddelen die speciaal zijn gemaakt voor dekens. Er is wasmiddel voor waterdichte dekens en ook voor dekens die niet waterdicht zijn is er wasmiddel, Populaire merken zijn Rapide, Horseware en Bucas.

Al je dekenaccessoires bestel je makkelijk en voordelig bij Agradi!