Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

LeMieux

Wie is er niet fan van LeMieux? Veel gewaardeerde merken hebben er jaren over gedaan om zich bekend en geliefd te maken bij de gebruiken. Bij LeMieux ging het anders: ineens was het er, en is direct geliefd door de gebruikers! Zo’n prestatie bereik je natuurlijk niet zomaar, om dit te bereiken moeten de producten van écht goede kwaliteit zijn waarbij snel resultaat te zien is.

Het gehele assortiment wordt dan ook geliefd door onze klanten, zoals zadeldekjes, beenbeschermers, vliegenmaskers, zadelonderleggers, singels en verzorgingsartikelen zoals poetstassen en borstels. Meer informatie

Logo
LeMieux Collecties
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
LeMieux Zadelonderlegger Pro-Sorb Plain Black
€ 89,95

LeMieux Zadelonderlegger Pro-Sorb Plain Black

(19)
LeMieux Werkhandschoenen Winter Zwart
€ 15,95

LeMieux Werkhandschoenen Winter Zwart

(2)
Sale
LeMieux Joggingbroek Elite Dames Zwart
€ 81,95€ 57,36-30%

LeMieux Joggingbroek Elite Dames Zwart

(0)
LeMieux Beenbeschermers Mesh Brushing Black
€ 53,95

LeMieux Beenbeschermers Mesh Brushing Black

(24)
LeMieux Ear Plugs 2 Paar Zwart
€ 29,95

LeMieux Ear Plugs 2 Paar Zwart

(0)
Sale
LeMieux Joggingbroek Elite Dames Navy
€ 81,95€ 57,36-30%

LeMieux Joggingbroek Elite Dames Navy

(0)
Aantal per pagina:
24

Dekjes, dekjes en nog eens dekjes

De allerbekendste artikelen van LeMieux zijn toch wel de zadeldekjes. Veel mensen zijn overgestapt van hun eerdere favoriete merk naar de dekjes van LeMieux. Dan moeten ze met de dekjes ook wel echt iets bijzonders gedaan hebben. Het mooiste is dat LeMieux met hun zadeldekjes vooral erg uitblinkt in hun degelijkheid in plaats van blitse moderne designs. Met dekjes van LeMieux heb je dus echt goede zadeldekjes voor je paard. Ze zijn in vele verschillende kleuren verkrijgbaar waardoor je altijd een passend dekje voor bij je outfit kan vinden. Je kan voor simpel zwart en navy kiezen, maar ook voor mulberry, ice blue, lavender of olive. Dit zijn nog lang niet alle kleuren dus snuffel zeker onze site af!

Beenbeschermers

LeMieux is ook erg geliefd om de beenbeschermers. Deze kan je vinden in de vorm van springschoenen welke de kroonrand en de hoefballen beschermen en beschermers welke het pijpbeen en/of de kogel beschermen. Bij de beschermers mag je comfortabele randen verwachten met echt lamsvel of synthetisch bont als makkelijk wasbare vegan optie.
Onze klanten zijn onder andere super tevreden met de Snug Boots. Deze hebben een harde beschermende kap, maar een binnenzijde van drukverdelende mesh welke ervoor zorgen dat het been luchtig kan blijven ondanks dat het paard beschermers draagt.

Vliegenmaskers

De vliegenmaskers van LeMieux hebben een hele fijne pasvorm en is dan ook 1 van de favoriete producten van onze klanten. Het model heet comfort shield en heeft een prettig zittend model met ruimte voor de ogen van het paard en beschermt goed. De vliegenmaskers zijn verkrijgbaar als model met oren of zonder oren en kan je daarnaast al dan niet met een geïntegreerd neusnetje of sliertjes over de neus ontvangen.

Collecties

LeMieux heeft een uitgebreide basic collectie dat prima is voor dagelijks gebruik. Daarnaast hebben ze ieder voorjaar en najaar nieuwe kleuren welke tijdelijk in de collectie komen. Wees er dus snel bij als je een item of een hele set in de nieuwste collectiekleuren wenst te hebben zodat je zeker weet dat je niet naast het net vist!

De kleuren uit de collecties springen er vaak net even meer uit en zijn ook aangepast aan de mode van het komende zomer- of winterseizoen.

Behalve een setje voor je paard heeft LeMieux ook kleding bij de collecties. Hierdoor kun je het setje voor je paard en kleding voor jezelf helemaal op elkaar afstemmen.

We hebben het complete assortiment van LeMieux op onze website staan. Wat je dus ook maar fijn vindt in het assortiment van Lemieux, we hebben het.
We hebben regelmatig leuke acties, kijk dus zeker eens of je je favoriete artikel van Lemieux in onze sale kan vinden.