Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

Waldhausen

Met al meer dan 150 jaar ervaring produceert Waldhausen producten van hoge kwaliteit voor een zo laag mogelijke prijs. Zadeldekjes, vliegenmaskers, halsters, hoofdstellen en nog veel meer, Waldhausen heeft het allemaal!

Slide 1 of 1
merkenshopbanner_waldhausen.jpg
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd

Waldhausen is een Duits bedrijf dat in 1836 door Anton Waldhausen is opgericht. Het bedrijf begon eerst met voornamelijk zadels maken. Anton Waldhausen had als doel producten produceren van hoge kwaliteit voor een zo laag mogelijke prijs. In 1950 zette hij de eerste winkel op in Keulen en al gauw begon hij producten te verkopen aan heel Europa. Waldhausen begon bekend te staan om de zeer hoge kwaliteit van de producten en werd de grootste zadel- en leerverkoper van Duitsland.

Onder tussen is Waldhausen ontzettend veel gegroeid en ze maken nu bijna alle producten voor paarden. Zadeldekjes, vliegenmaskers, halsters, hoofdstellen en nog veel meer, Waldhausen heeft het allemaal! Zelfs dingen zoals bakletters, voer- en drinkbakken en mestboys.

Waldhausen heeft ook andere eigen merken opgezet. Het kledingmerk ELT bestaat uit ruiterkleding van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Onder het merk Beris vind je bitten in alle vormen en maten. Het merk Swing zorgt, met caps en bodyprotectors, voor de veiligheid tijdens het paardrijden. Tot slot koop je van het leer merk Star hoofdstellen, stijgbeugelriemen en bijzetteugels van hoge kwaliteit.

Waldhausen is al een paar keer overgenomen door nieuwe eigenaren, maar 1 ding blijft het bedrijf altijd trouw: de uitspraak van Anton Waldhausen. Waldhausen zal altijd producten van topkwaliteit aanbieden voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!