Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Horseware

Horseware verkoopt paardendekens en andere innoverende producten. Horseware heeft diverse vertakkingen die ook verkrijgbaar zijn bij Agradi. Bekijk hier: Amigo, Rambo, Rhino, Mio, Ice-Vibe. Meer informatie

Logo
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Sale
Horseware Fly Rug Liner White
€ 62,95€ 50,36-20%

Horseware Fly Rug Liner White

(147)
Sale
Horseware Pony Liner 100g Navy Silver
€ 64,95€ 51,96-20%

Horseware Pony Liner 100g Navy Silver

(39)
Sale
Horseware Liner 300g Navy
€ 98,95€ 79,16-20%

Horseware Liner 300g Navy

(180)
Sale
Horseware Eco Liner 200g Teal Eco Print
€ 99,95€ 79,95-20%

Horseware Eco Liner 200g Teal Eco Print

(6)
Sale
Horseware Pony Liner 200g Navy Silver
€ 76,95€ 61,56-20%

Horseware Pony Liner 200g Navy Silver

(18)
Sale
Horseware Dry Liner Navy/Zilver
€ 115,95€ 92,76-20%

Horseware Dry Liner Navy/Zilver

(13)
Sale
Horseware Disc Front Light Grey
€ 8,94€ 7,16-20%

Horseware Disc Front Light Grey

(3)
Sale
Horseware Eco Liner 400g Teal Eco Print
€ 115,95€ 92,76-20%

Horseware Eco Liner 400g Teal Eco Print

(0)
Aantal per pagina:
24

Horseware vol met paardendekens en andere innoverende producten. Horseware is een merk uit Ierland en is met een klein team gestart in 1985. Horseware is gevestigd in Ierland en Na maandenlang research en naaien met de hand ontstond het protype van de nu bekende Rambo Original deken. Deze legde het standaard model vast voor de hoog functionele paardendeken van tegenwoordig. Het Ierse weer zorgt ervoor dat de dekens uitvoerig getest kunnen worden bij de ontwikkeling ervan. Sinds 1985 is Horseware verder uitgegroeid en heeft naast een volledig assortiment aan paardendekens ook andere kwalitatieve producten voor de ruitersport.

Kwaliteit Horseware paardendekens

Horseware is absoluut bekend om zijn paardendekens. Deze verkopen zij in verschillende kwaliteiten, waardoor er voor iedere portemonnee en gewenste kwaliteit een geschikte deken is.

Rambo is de absolute topkwaliteit, hiervan mag je de meeste waterdichte, scheurvaste en ademende stoffen verwachten.

Rhino is de deken waar je nog steeds een enorm goede kwaliteit van mag verwachten maar ook al wat zachter geprijsd is.

Amigo is de beste geprijsde deken. In Amigo dekens heb je ook weer verschillende kwaliteiten dekens zo heb je 600 denier dekens die wel het bekende model heeft van Horseware, maar ook enorm goed geprijsd zijn. En daarnaast de 1200 denier. Deze zijn ook nog steeds gunstig geprijsd, maar is ook al heel goed scheurvast.

Binnen deze 3 kwaliteiten biedt Horseware complete assortimenten aan met paardendekens. Regendekens, winterdekens, zweetdekens, vliegendekens, eczeemdekens, therapiedekens. Voor alle seizoenen en gelegenheden kan je dus een deken vinden binnen dezelfde lijn.

Onderdekens in de vorm van liners

Paarden houden is een dure aangelegenheid. Wanneer je je paarden in de winter onder dek zet dan heb je vaak aan 1 deken niet genoeg, de meesten wisselen nog in de dikte van de dekens. Om niet tig verschillende dekens te hebben heft Horseware iets heel handigs bedacht, liners in verschillende diktes die perfect passen en goed te bevestigen zijn aan de buitendekens. Hierdoor kan je 1 goede waterdichte buitendeken kopen en liners van verschillende diktes om naar gelang het seizoen te wisselen.

De juiste maat deken voor je paard bepalen kan lastig zijn. Daarom hebben we een pagina voorje gemaakt waar je alle informatie betreffende de passing van een deken kan vinden, inclusief maattabel!

Innovatieve producten van Horseware

Horseware komt regelmatig met nieuwe producten op de markt welke helpen om je paard zo goed mogelijk te verzorgen en te trainen. Het anatomische Rambo Micklem hoofdstel is zo’n product welke door ruiters in grote aantallen gebruikt worden voor hun paard. Ook de Horseware ice- vibe boots is een product welke veel wordt ingezet om de genezing van blessures te ondersteunen of juist om blessures te voorkomen.

Uitgebreid assortiment

Sinds 1985 is het assortiment steeds groter geworden. Nu kan je niet alleen dekens van horseware vinden in hun assortiment, maar ook artikelen als halsters, outdoorlaarzen, jodphurs en zadeldekjes. Bekijk je ook het assortiment van de merken welke onder Horseware vallen dan zijn de keuzes nog veel groter!

Wil je doordachte en kwalitatieve producten, bekijk dan zeker het assortiment van Horseware, en vergeet vooral niet dat ook merken als Rambo, Rhino en Amigo onder dit merk vallen.
Agradi heeft al een laagste prijs garantie, maar wanneer je echt voordelig een product van Horseware wilt scoren, kijk dan eens of je iets naar wens kan vinden op onze outlet pagina.