Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Weatherbeeta

Al 40 jaar werkt WeatherBeeta aan een merkmissie om hoogwaardige, comfortabele, innovatieve en duurzame bescherming voor paarden en honden te creëren. De ervaring, technologie, ontwerp en kwaliteit van WeatherBeeta heeft het merk wereldwijd bekend gemaakt bij paarden- en hondenbezitters. Meer informatie

Logo
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Sale
Weatherbeeta Dog Collar Padded Leather Tan
Vanaf€ 9,99-20%

Weatherbeeta Dog Collar Padded Leather Tan

(15)
Dublin Rijsokken Stocking Swirl Marble Burgundy One Size
€ 12,99

Dublin Rijsokken Stocking Swirl Marble Burgundy One Size

(1)
Weatherbeeta Strap Clip Swivel Black
€ 2,35

Weatherbeeta Strap Clip Swivel Black

(3)
Sale
Weatherbeeta Hondenhalsband Leer Brown/maroon
Vanaf€ 10,99-35%

Weatherbeeta Hondenhalsband Leer Brown/maroon

(6)
Sale
Weatherbeeta Shirt Prime Lange Mouwen Navy
Vanaf€ 32,99-31%

Weatherbeeta Shirt Prime Lange Mouwen Navy

(0)
Aantal per pagina:
24

Historie Weatherbeeta

Weaterbeeta is meer dan 35 jaar geleden ontstaan doordat 3 toegewijde liefhebbers van de paardensport de handen in één hebben geslagen.
Hoewel je tegenwoordig vele verschillende artikelen in het assortiment van Weatherbeeta kan vinden, zijn ze begonnen met het ontwerpen van dekens. De traditionele paardendekens destijds waren zwaar, niet waterdicht en ook niet scheurvast. Hun doel was om een duurzame, comfortabele en innovatieve paardendeken te bedenken en produceren. Weaterbeeta was het eerste merk welke een deken op de markt brachten van synthetische materialen, vele andere merken zijn hen hierna gaan volgen en hebben geprobeerd de stoffen na te bootsen.
Sinds de eerst ontwikkelde paardendeken van 35 jaar geleden is Weatherbeeta toonaangevend in kwaliteit en innovatie en wordt wereldwijd verkocht. Doordat de Weatherbeeta niet stil is blijven staan met ontwikkelen zijn de stoffen steeds meer technisch geworden.
In de loop der jaren zijn er meer dekens bij gekomen en zijn er verbeteringen aangebracht daar waar mogelijk.

Wat Weatherbeeta doet om kwaliteit te garanderen

Vele jaren van ervaring en uitvoerig onderzoek zitten in het ontwikkelen van de paardendekens en andere producten van Weatherbeeta, zodat ze fluitend slagen voor de strikte kwaliteitscontroles. De gebruikte stoffen worden onder andere op waterdichtheid, sterkte en duurzaamheid getest.
Voor het stikken van de naden wordt gebruik gemaakt van technologische software. Hierdoor zijn de naden ontzetten sterk.

Doorlopend test Weatherbeeta hun eigen dekens tegenover die van hun concurrenten zodat ze kunnen nagaan nog steeds de beste kwaliteit te kunnen leveren. Maar deze test is nog niet het belangrijkste om te weten te komen of de kwaliteit subliem is, de belangrijkste criticus zijn de gebruikers: jouw paarden. Om die reden zijn we dan ook ontelbare keren in paardenweides te vinden met paarden en praten met hun eigenaren om volledig te begrijpen en te zien wat de ervaringen van onze klanten zijn. Ook wordt er gekeken naar de natuurlijk beweging, de behoeften van de paarden, de omgeving en hun gedrag op de voet te kunnen volgen.

Assortiment Weatherbeeta paardendekens

Het maakt niet uit wat voor een paard je hebt of hoe deze gehouden wordt, er is altijd een deken in het assortiment van Weatherbeeta welke past in de situatie van jou en je paard. Weatherbeeta heeft borstbeschermers, halsstukken, staldekens, therapiedekens, regendekens, winterdekens en zweetdekens in het assortiment.
De dekens van Weatherbeeta hebben allerlei features om het leven van je paard met deken zo comfortabel mogelijk te maken. Zo wordt er gebruik gemaakt van staartflappen die langs te zijdes vastgestikt zijn zodat de wind er niet onderdoor kan waaien, speciale ingebouwde pads (met of zonder memory foam) om de schoft te ontzien van druk, naar voren gerichte loopsplitten en een 'huggable fit' wat inhoudt dat de flappen bij de borst over elkaar sluiten voor extra comfort.
Als 1 van de weinige merken heeft Weatherbeeta de naden van de dekens gesealed. Hierdoor kan je paard niet meer nat kan worden van de regen door lekkage bij de naden. Dit is een groot voordeel tegenover vele andere dure en goedkope merken! Omdat de meeste dekens op de naden niet gesealed zijn kan het paard, met name op de flanken, toch nat worden bij een regenbui. Dat is natuurlijk niet comfortabel voor je paard. Het sealen van naden is een delicaat proces. Hierdoor laten de meeste merken dit achterwegen en accepteren dat dan maar de deken op de naden kan lekken. Een waterdichte deken van Weatherbeeta kan je paard dus veel comfort geven tegenover andere dekenmerken.
En wat je echt niet zou verwachten is dat zelfs je geitjes het nooit meer koud hoeven te hebben, want Weatherbeeta heeft ook verschillende dekens voor geiten!

Assortiment van andere weatherbeetha artikelen

Weatherbeeta heeft ook vele andere artikelen in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan hooizakken, welke er soms zelfs dezelfde kleur of design zijn als de paardendekens waardoor je een leuk setje kan maken. Aan bescherming voor de paardenbenen heeft Weatherbeeta bandages, beenbescherming, springschoenen, strijklappen en transportbeschermers in het assortiment.
Wat verder nog een grote groep bij de paardenartikelen is die je echt gezien moet hebben zijn de zadeldekjes. Hoewel ze nog(?) niet echt bekend zijn hebben ze alle recht op een goede waardering! De zadeldekjes zijn mooi stevig, hebben een vochtafdrijvende voering, hebben een perfecte pasvorm om de schoft vrij te houden, een versteviging tegen slijtage op de plek van je singel en daarnaast hebben de dekjes aan de zijde van de ruggengraat een luchtdoorlatende baan zodat warmte afgevoerd kan worden. De dekjes zijn er in vele kleuren en materialen waardoor je altijd je persoonlijke voorkeur kan uitsprekend en toch een ook een dekje hebt met de eerder genoemde technische kenmerken. Het prime model is het meest bekende model van de zadeldekjes.
Voor honden heeft Weatherbeeta ook een veelzijdig assortiment, met name van de hondendekens mag je veel verwachten. Daarnaast zijn er droogdoeken, halsbanden (leer en vegan), hondentuigjes, hondenlijnen en hondenbedden voor honden.

Wil je het beste voor je paard, hond of geit, dan kan je vast slagen bij de producten van Weatherbeeta! Want Weatherbeeta heeft voor ieder wat wils, maar kwaliteit staat altijd voorop bij dit merk.
En je je geluk beproeven, dan zou je eens in onze outlet kunnen kijken of je daar je artikel naar wens in de aanbieding kan vinden!