Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Spring Zadeldekjes

Bekijk hier het grote assortiment aan spring zadeldekjes bij Agradi! Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Nieuw
Montar Zadeldekje Fair Springen Jade
€ 29,95€ 28,99-3%

Montar Zadeldekje Fair Springen Jade

(0)
Kentucky Zadeldekje Glitter Rope Springen Zwart Full
€ 74,98

Kentucky Zadeldekje Glitter Rope Springen Zwart Full

(5)
Kentucky Zadeldekje Basic Velvet Springen Zwart
€ 79,98

Kentucky Zadeldekje Basic Velvet Springen Zwart

(21)
Kentucky Zadeldekje Glitter Rope Springen Navy
Vanaf€ 64,98

Kentucky Zadeldekje Glitter Rope Springen Navy

(5)

Populaire merken

Aantal per pagina:

Spring zadeldekjes zijn zo gevormd dat ze goed onder het springzadel passen waardoor ze mooi blijven liggen tijdens het springen. Ze zijn korter dan dressuur zadeldekjes, zodat de dekjes niet deels onder de singel komen te liggen. Vaak hebben ze ook meer rondingen die het zadel volgen zodat ook de wrong van het zadel netjes op het zadeldek ligt.

Soorten spring zadeldekjes

Er zijn verschillende soorten zadeldekjes, zo heb je de standaard dekjes die grotendeels rechthoekig zijn met een kleine bolling aan de voorkant zoals de dekjes van Kentucky en Back on track. Maar er zijn ook dekjes die nog meer gevormd zijn naar de vorm van het zadel, zoals die van Lemieux waarbij ook een uitstulping is gemaakt voor de singel met versterkt materiaal. Mocht jouw paard gevoelig zijn op de schoft of over de hele rug, dan zijn er ook dekjes met een bontje op de schoft of over de hele rug zoals van Eskadron. Op deze manier hoef je geen losse onderlegger meer aan te schaffen. Mocht je dit toch willen, kijk dan eens bij zadelonderleggers.

Kleuren en maten spring zadeldekjes

Het dekje is oorspronkelijk ontstaan om het zadel te beschermen tegen zweet van het paard, maar tegenwoordig is het ook een modeaccessoire. Omdat wij graag willen dat jouw paard er mooi bij loopt hebben we spring zadeldekjes in alle kleuren van de regenboog, maar natuurlijk ook ruime keus aan witte en zwarte dekjes. Door alle verschillende vormen en kleuren zit er altijd een tussen die aan jouw eisen voldoet!

Om jouw paard nog mooier voor de dag te laten komen kun je ook eens een kijkje nemen bij de beenbescherming voor bijpassende peesbeschermers en springschoenen. Wil je helemaal een matchende set en zelf ook bij je paard passen, kijk dan eens bij de sets voor de gehele bij elkaar passende collectie. Voor goedkope springdekjes met hoge kortingen kun je terecht bij de outlet.