Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen bedenktijd *

Wegens drukte kan je levering en/of contact met de klantenservice langer duren dan je van ons gewend bent.

Wegens drukte kan je levering langer duren dan normaal.

Eskadron

Eskadron is al jaren het merk voor de liefhebbers van de ruitersport. Eskadron biedt een compleet assortiment met artikelen voor je paard. Allen met een hoogwaardige kwaliteit. Eskadron bestaat al sinds 1977. Van origine concentreert het merk zich op producten voor het paard, maar je ziet ook steeds meer kleding komen welke perfect te combineren is met de lijn voor je paard.

Eskadron bewijst iedere keer weer met de hipste kleurencombinaties, stoffen en prints te kunnen komen.

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Eskadron Zweetdeken Fleece Stripe Rosewood
  € 96,95

  Eskadron Zweetdeken Fleece Stripe Rosewood

  (0)
 2. Eskadron Halstertouw Duralastic Karabijnhaak Oxford Gold
  € 13,95

  Eskadron Halstertouw Duralastic Karabijnhaak Oxford Gold

  (1)
 3. Nieuw
  Eskadron Shirt Nala II Fanatics Wit
  € 29,95

  Eskadron Shirt Nala II Fanatics Wit

  (1)
 4. Nieuw
  Eskadron Rijsokken Navy Blauw
  € 9,95

  Eskadron Rijsokken Navy Blauw

  (0)
 5. Eskadron Halstertouw Duralastic Karabijnhaak Deep Taupe
  € 13,95

  Eskadron Halstertouw Duralastic Karabijnhaak Deep Taupe

  (1)

Populaire merken

 1. Nieuw
  Eskadron Shirt Fanatics Navy
  € 59,95

  Eskadron Shirt Fanatics Navy

  (0)
 2. Eskadron Zadeldekje Velvet Black Mocca Dressuur Full
  € 74,95

  Eskadron Zadeldekje Velvet Black Mocca Dressuur Full

  (0)
 3. Nieuw
  Eskadron Halster Dubbele Pin Papaya
  € 35,95

  Eskadron Halster Dubbele Pin Papaya

  (2)
 4. Nieuw
  Eskadron Beenbeschermers Platinum Pure Zwart
  € 49,95

  Eskadron Beenbeschermers Platinum Pure Zwart

  (1)
 5. Eskadron Zadeldekje Big Square Cotton Oxford Navy
  € 74,95

  Eskadron Zadeldekje Big Square Cotton Oxford Navy

  (1)
 6. Nieuw
  Eskadron Springschoenen Platinum Pure Zwart
  € 39,95

  Eskadron Springschoenen Platinum Pure Zwart

  (1)
1 2 3 24
1 24
Aantal per pagina:
24 96

Compleet assortiment

Bij Eskadron kan je een compleet assortiment voor je paard vinden. De basis artikelen zijn er in kleuren die iedereen wel mooi vindt zoals zwart, blauw en wit. Dit basisassortiment is het gehele jaar door verkrijgbaar. Daarnaast zijn alle artikelen via verschillende collecties in leuke hippe kleuren verkrijgbaar.
In het assortiment vind je de te verwachten artikelen van super kwaliteit zoals beenbeschermers, zadeldekjes, springschoenen, halsters (met en zonder bont), oornetjes en dekens. Alle artikelen, zoals de zadeldekjes zijn er in alle kleuren van de regenboog; blauw, wit, roze paars, geel, grijs, bordeaux, je kan het zo gek niet bedenken.

Collecties

Eskadron is heel sterk in het maken van collecties in modieuze kleuren. Wel 6 keer per jaar komt Eskadron met een nieuwe collectie, iedere keer in een andere stijl en kleurencombinatie. Omdat je ieder seizoen verschillende kleursamenstellingen kan verwachten, worden de collecties voor sommige mensen tot een waar collectors item maakt. Maar niet alleen voor de verzamelaar is Eskadron interessant. Met hun prima kwaliteit en vele stijlen en kleuren zit er altijd wel een artikel naar wens tussen dat je voor langere tijd zou willen (en ook kunnen) gebruiken. Niet alleen mag je 6x per jaar een nieuwe collectie verwachten, ze komen dan ook nog eens met verschillende stijlen collecties. Zo kan je kiezen uit de Eskadron Classic Sports, Eskadron Platinum, Eskadron New Generation, Eskadron Heritage, Eskadron Young Star, Eskadron Nici en Eskadron Equestrian Fanatics.
Natuurlijk kan je bij Agradi de nieuwste Eskadron collecties verwachten!

Eskadron Cotton

Behalve de genoemde collecties zijn ook de cotton zadeldekjes van Eskadron heel populair. Deze zijn heel basic, maar hebben ook alles te bieden wat je mag verwachten. De cottons zijn dun zodat het de pasvorm van je zadel niet beïnvloed, het neemt goed vocht op en het heeft net als andere Eskadron zadeldekjes een sublieme vorm waardoor de ruglijn gevolgd wordt en de schoft vrij wordt gehouden.
De Eskadron cotton zadeldekjes zijn er altijd in een aantal basiskleuren, maar zie je ook met diverse collecties mee gaan waardoor ze in leuke mode kleurtjes te bestellen zijn.

Hoewel Eskadron het dubbel en dwars waard is, is Eskadron niet het goedkoopste merk doordat zij met de beste materialen werken. Natuurlijk zouden wij geen echte Nederlanders zijn als we niet het beste van het beste zouden willen zonder er veel voor te hoeven betalen. Agradi houdt regelmatig leuke acties dus check zeker of daar de Eskadron artikelen naar wens voor je bij zitten. Daarnaast zou je op onze outlet pagina kunnen kijken. Hier vind alles wat in de sale is door uitlopende assortimenten en wellicht vind je er ook jouw Eskadron artikelen naar wens!