Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

20% korting op diverse producten van zomercollecties 2022

20% korting op diverse producten van zomercollecties 2022

Veelzijdigheids Zadeldekjes

Veelzijdigheids zadeldekjes koop je goedkoop in de online webshop van Agradi.nl en gebruik je onder het zadel van je paard!
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Norton Back Pad Full Bordeaux
  € 39,90 € 29,92 -25%

  Norton Back Pad Full Bordeaux

  (11)
 2. Sale
  HKM Zadeldekje Allround Aqua
  € 27,95 € 20,96 -25%

  HKM Zadeldekje Allround Aqua

  (46)
 3. Sale
  HKM Zadeldekje Bergamo VZ Wit
  € 34,95 € 24,46 -30%

  HKM Zadeldekje Bergamo VZ Wit

  (15)
 4. Sale
  BR Zadeldekje Majeur VZ Navy
  € 59,95 € 47,96 -20%

  BR Zadeldekje Majeur VZ Navy

  (4)
 5. Sale
  HKM Zadeldekje Charly VZ Lichtroze
  € 32,95 € 24,71 -25%

  HKM Zadeldekje Charly VZ Lichtroze

  (15)
 6. Nieuw
  Covalliero Zadeldekje Veelzijdigheid Dark Rose
  € 34,99

  Covalliero Zadeldekje Veelzijdigheid Dark Rose

  (6)
 7. Populaire merken

Aantal per pagina:
22 94

Door sjabrakjes wordt het zweet van het paard goed opgenomen en blijft je zadel netjes schoon aan de onderkant. Sjabrakjes zijn er in verschillende kleuren en motieven, zodat er voor iedereen een leuk dekje te vinden is. Populaire merken zijn Imperial Riding, Harry’s Horse, Pfiff en HKM. Wanneer je opzoek bent naar een specifiek merk voor een dekje, kun je een kijkje nemen in de Merkenshop van Agradi.

Veelzijdigheids zadeldekjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder dus het veelzijdigheids sjabrak. De naam veelzijdigheid geeft al aan dat het dekje multifunctioneel in gebruik is. Dit betekent dat het sjabrak onder allerlei soorten zadels gebruikt kan worden. De vorm van het dekje geeft vaak aan wat voor een soort sjabrak het betreft. Een veelzijdigheids sjabrak is een combinatie van een springgericht dekje en een dressuurdekje. Bij een veelzijdigheids dekje is de vorm aan de voorkant iets ronder en het geheel is iets kleiner dan een dressuurdekje.

Dekjes zijn natuurlijk in verschillende kleuren te verkrijgen, maar ook in allerlei leuke motieven. Van knalroze tot donkergroen of zelfs de Nederlandse vlag. Je vind het allemaal in het ruime assortiment van zadeldekjes bij Agradi. Daarnaast zijn de dekjes ook in allerlei diktes beschikbaar, van extra dunne sjabrakjes tot zelfs hele dikke dekjes. Deze dikke dekjes worden vaak pads genoemd. Sommige veelzijdigheids sjabrakjes hebben de vorm van het zadel, zodat het dekje enkel onder het zadel ligt. Deze vorm is zeer geschikt om te gebruiken tijdens hete zomerdagen, doordat er minder stof op het paard ligt is dit ook een stuk koeler.

Let wel op met veelzijdigheidsdekjes dat deze niet allemaal onder een dressuurzadel passen. Sommige dressuurzadels hebben extra lange zweetbladen, terwijl het veelzijdigheids sjabrak van voor ronder is en iets korter. Hierdoor kan het voorkomen dat de zweetbladen langer zijn dan het dekje. In dat geval kun je de keuze maken om gebruik te maken van dressuurdekjes. Veelzijdigheids sjabrakjes zijn daarentegen wel zeer geschikt voor het gebruik onder een springzadel. De vorm van het springzadel komt vaak meer overeen met het dekje, waardoor het geheel goed op elkaar past.

Veelzijdigheids zadeldekjes koop je dus snel en gemakkelijk bij Agradi! Met het ruime assortiment aan dekjes is er voor iedereen wel een geschikt dekje te vinden. Wanneer je opzoek bent naar een dekje in de aanbieding kun je een kijkje nemen op de Sale pagina van Agradi.