Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

MEGA Horseware SALE! 25% korting op ALLES! Actievoorwaarden >>

MEGA Horseware SALE! 25% korting op ALLES! Actievoorwaarden >>

Hoofdstelonderdelen

Het grootste assortiment aan losse hoofdstel onderdelen vind je hieronder! FrontriemenHoofdstel Accessoires

Helaas hebben we allemaal wel eens een gesp die kapot gaat of die ene frontriem die mooier staat bij je paard. In plaats van gelijk een nieuw hoofdstel te kopen kun je deze onderdelen ook los kopen bij Agradi. Denk eens aan bakstukken, frontriemen, hoofdstel accessoires, hoofdstelbeschermers, keelriemen, kinkettingen, kopstukken, neusriemen en sperriemen.

Frontriemen

Frontriemen zijn er in allerlei vormen, kleuren en maten. Zo zijn er frontriemen met steentjes in alle kleuren, maar als je meer houdt van een kale frontriem dan is er ook voldoende keuze. De frontriemen zijn er verschillende vormen zoals recht, gebogen, U-shaped, V-shaped of gespleten. Met meer dan 200 frontriemen in ons assortiment is er altijd een die voldoet aan jouw eisen. Kijk ook eens op de sale pagina, misschien is jouw droom frontriem wel in de aanbieding.

Hoofdstel accessoires

Bij de hoofdstel accessoires vind je alles wat je nodig hebt wat te maken heeft met het hoofdstel, denk hierbij aan hoofdstel tassen, hoofdstelnummers, losse passantjes, lucky charms en nog veel meer.

Hoofdstelbeschermers

Sommige paarden hebben een hele gevoelige huid en daarom kan het fijn zijn om bontjes aan het hoofdstel te bevestigen. Deze zijn er in allerlei vormen en maten en in de kleuren zwart, wit en bruin zowel synthetisch als echt wol. Er zijn ook andere beschermers zoals van neopreen of polyester om zo het comfort van het paard te verhogen.

Kopstukken

Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende kopstukken en elk paard vindt wat anders fijn. Vroeger waren ze allemaal recht achter de oren, maar nu vormen veel kopstukken mee met de vorm van het hoofd van het paard of hebben ze extra padding. Van BR zijn er bijvoorbeeld verschillende anatomische kopstukken met een ronding naar achter of juist breder zodat de druk meer verdeeld wordt.

Neusriemen

Heb je eigenlijk al het perfecte hoofdstel maar zou je graag een andere neusriem proberen, kijk dan eens bij de neusriemen. Hier kun je alles vinden van africhtingsneusriem tot hoge neusriem in verschillende kleuren om zo de beste match met jouw hoofdstel te vinden.