Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

Hoofdstelbeschermers

Bontjes en onderleggers in alle vormen en maten voor om en onder het hoofdstel.

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Stübben Kinketting Onderlegger
€ 9,94

Stübben Kinketting Onderlegger

(6)
Sale
Harry's Horse Kinbeschermer Zwart
€ 8,94€ 6,71-25%

Harry's Horse Kinbeschermer Zwart

(17)
Sale
BR Kinkettingbeschermer Rubber Zwart
€ 2,25€ 1,80-20%

BR Kinkettingbeschermer Rubber Zwart

(6)
Sale
BR Kinkettingbeschermer Leer Zwart
€ 7,95€ 6,36-20%

BR Kinkettingbeschermer Leer Zwart

(9)

Populaire merken

BR Ruitersport
Harry's Horse
LeMieux
Werner Christ
HV Polo Ruiterkleding
Performance by Shires
Aantal per pagina:

Functie hoofdstel beschermers

De functie van hoofdstel beschermers is voornamelijk het verhogen van het comfort van je paard, dit kan tijdelijk zijn voor bijvoorbeeld een wondje maar ook voor langere tijd. Sommige paarden zijn erg gevoelig achter de oren en hebben dan behoefte aan een bontje of een ander soort onderlegger zoals neopreen. Andere paarden hebben een hele gevoelige huid en daarom kan het voorkomen dat ze snel wondjes krijgen bijvoorbeeld op de neus, hiervoor zijn ook diverse onderleggers en bontjes beschikbaar. Bij een stang, pelham en sommige western bitten wordt gebruik gemaakt van een kinketting en ook hiervoor zijn diverse beschermers te koop zodat de ketting niet direct tegen de huid van het paard zit.

Materialen van hoofdstel beschermers

In ons assortiment hebben we allerlei soorten en maten zodat er op elk deel van het hoofdstel een passende beschermer bevestigd kan worden. Zo zijn er kinbeschermers, kopstuk beschermers, neusbontjes en kinketting beschermers. Deze beschermers zijn er in verschillende materialen, zodat er altijd wat naar wens tussen zit. Zo zijn er bijvoorbeeld bontjes voor over het hele hoofdstel van zowel echt schapenvacht als synthetisch, waaronder ook voor onder de Mexicaanse neusriem. Deze bontjes zijn te koop in de kleuren zwart, wit, bruin en blauw. Nek en kinbeschermers zijn er ook in neopreen, leer en memory foam. Er zijn zelfs nekbeschermers van polyester die de spieren opwarmen om zo herstel te bevorderen of om spierspanningen te verminderen, zoals van Back on track. Kinkettingbeschermers zijn er in leer, gel, schapenvacht en rubber.

Wil jij graag om het hele hoofdstel extra bescherming dan zijn er ook sets van beschermers te koop, wat meestal goedkoper uitpakt dan het kopen van allemaal losse hoofdstel beschermer. Of kijk eens bij de sale en/of outlet pagina voor mooie aanbiedingen, zodat jouw paard er weer voordelig comfortabel bij loopt!