Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Wegens drukte kan je levering en/of contact met de klantenservice langer duren dan je van ons gewend bent.

Wegens drukte kan je levering langer duren dan normaal.

Bitloze hoofdstellen

Bitloze hoofdstellen koop je net als alle andere paardenspullen bij Agradi.nl!
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
  1. Rambo Micklem Multi Bridle Brown
    € 167,95 € 151,16 -10%

    Rambo Micklem Multi Bridle Brown

    (520)
  2. Pfiff Toom zonder Bit met Teugels Zwart Full
    € 43,90 € 41,70 -5%

    Pfiff Toom zonder Bit met Teugels Zwart Full

    (5)
  3. Pfiff Western Hoofdstel Sidepull
    € 59,90 € 56,90 -5%

    Pfiff Western Hoofdstel Sidepull

    (11)

Populaire merken

1
Aantal per pagina:
22 94

In ons grote assortiment aan verschillende artikelen voor paarden verkopen wij onder andere beenbescherming voor paarden, paardenboeken en natuurlijk ook een groot aanbod aan bitloze hoofdstellen. Bitloze hoofdstellen zijn erg handig wanneer je actief bent in de paardensport en je op een natuurlijke en diervriendelijke manier wilt rijden. De bitloze hoofdstellen zijn er in veel verschillende soorten te verkrijgen bij Agradi zodat je altijd een grote keus hebt. Bekende merken in deze categorie zijn Harry's Horse, Imperial Riding en HKM. In onze Merkenshop vind je alle merken die wij in assortiment hebben.

Bitloze hoofdstellen worden gebruikt bij het recreatieve rijden maar ook in de dressuur en springsport. Het verschil met een trenshoofdstel is dat de teugels bij een bitloos hoofdstel vast zitten aan de neusriem. Met het bitloze hoofdstel wordt er in plaats van druk in de mond van het paard, druk achter de oren of op de neus van het paard gebracht. Bij goed gebruik is dit een prettige manier om je paard te trainen en vrijheid te bieden.

De bitloze hoofdstellen zijn te koop in veel verschillende modellen. Zo is er veel keuze uit kleuren en modellen. Het leer kan worden afgewerkt door middel van verschillende kleuren stiksels en steentjes. Ook kan het bitloze hoofdstel onderlegd worden met verschillende kleuren leer. De riempjes zijn gemaakt van roestvrij staal, zodat het tegen het zweet en verschillende weersomstandigheden kan.

Het leer van een hoofdstel en dus ook van de bitloze hoofdstel moet doordat het gebruikt wordt bij het sporten met paarden regelmatig schoon gemaakt en ingevet worden om goed te blijven functioneren. Dit kan gedaan worden door middel van speciaal schoonmaakmiddel voor leer. Ook verkopen wij verschillende soorten hulpmiddelen om het leer mooi en soepel te houden zoals sponsjes en speciale zeep en lederolie.

Heb je een mooi bitloos hoofdstel gevonden voor jouw paard? Kijk dan zeker eens bij de andere producten in ons brede assortiment aan paardenbenodigdheden. Zo verkopen wij bijvoorbeeld ook nog onder andere ruitersportartikelen en voedingssuplementen voor paarden. Op onze handige Sale pagina vind je ook regelmatig leuke acties en grote kortingen op paardenartikelen.