Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

Rijbroeken sale! 20% korting op populaire merken met code RIJBROEK20 >

Rijbroeken sale! 20% korting op populaire merken met code RIJBROEK20 >

Weitech Wk-0600

 • Gratis verzending vanaf € 39,-
 • 90 dagen gratis retour *
 • Ook achteraf betalen
 • Klanten geven ons een 9.2
 • Meer dan 850.000 klanten
 • Thuiswinkel Waarborg
 • Trusted Shops

Productomschrijving

Dit apparaat is hoorbaar voor de mens, niet schadelijk voor mens en huisdieren. De meeste soorten ongedierte die in huis binnendringen kunnen geluiden met een zeerhoge frequentie waarnemen die voor de mens niet hoorbaar zijn: Ultrasone trillingen. De Weitech-producten zenden ultrasone trillingen uit die het zenuwstelsel verstoren en de voedings-, communicatieve engedragsgewoonten van een bepaalde diersoort beïnvloeden, waardoor ze op de vlucht slaan zonder dat ze gewond raken of gedood worden. De techniek van Weitech, die ongedierte in woningen en handelszaken met ultrasone trillingen bestrijdt, is een volkomen natuurlijke methode die het milieu en devolksgezondheid ten goede komt. Elk product van Weitech is bestemd voor een welbepaalde toepassing: van woonzones tot grote industriële bedrijven of landbouwbedrijven. Naargelang het model bestrijden ze tal van insecten (waaronder ook luizen), spinnen, muizen, ratten en andere knaagdieren, mollen, honden en katten. De producten voor ongediertebestrijding zenden geluiden uit met een zeer hoge frequentie, beter bekend als ultrasone trillingen. Beschermt een maximale oppervlakte tot 325 m2. Werkt op 220V. Zendt ultrasone trillingen uit. Tegen teken, spinnen, vlooien, bloedluis, kruipende insecten, muizen, ratten en konijnen. Krachtig model, bijzonder geschikt voor stallen. Geluid is regelbaar in 3 standen. Vocht en stof bestendig maar indien buiten geplaatst om de levensduur te verlengen onder een afdakje plaatsen. Veel verkocht model!Afmeting (hxlxb): 9,3x20,9x8,6 cm.

Specificaties

Bekijk meer

Reviews

35 reviews
 • Uitstekend apparaatje (1)
 • Geen verbeterpunten nodig (1)
 • Geluid (1)

Maria Anne Cecile uit Waalwijk op 27-9-2018

Ja, ik raad dit product aan

Eindelijk van de muizenplaag af!

Ik ben nu eindelijk van de muizenplaag in mijn berging af met de Weitech WK-0600! Ik zet 'm op het hardste geluid voor ratten en is goed hoorbaar voor de mens, maar dat is geen enkel probleem, omdat ik toch niet in mijn berging woon. UITSTEKEND APPARAATJE !!!!!

 • UITSTEKEND APPARAATJE
 • Geen verbeterpunten nodig

Herman uit Nij beets op 28-6-2017

Ja, ik raad dit product aan

Luidruchtig

Luidruchtig dus dat is een nadeel! Op een plek neerzetten waar dit niet gaat storen.

 • Geluid

Marie-louise uit Maastricht op 8-5-2017

Ja, ik raad dit product aan

Makkelijk in te stellen

Ik had al jaren last van muizen in de berging en in het dak van de keuken. Daarom een iets zwaardere genomen. Hij staat er nu een of 2 en hoor ze al een tijdje niet meer! Ik heb goede hoop dat ze nu weg blijven.

Olga uit Bourtange op 25-12-2016

Ja, ik raad dit product aan

Muizenverjager

De muizenverjager werkt goed ik hoor ze niet meer ze zitten altijd in de winter tussen het dakbeschot ,

Gerrit op 8-1-2016

Ja, ik raad dit product aan

Frank op 24-10-2015

Ja, ik raad dit product aan