Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, maandag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Weitech Ongedierteverjagers

Weitech beschermt je huis, erf of bedrijf tegen ongewenste dieren op een milieu-en diervriendelijke oplossing. De producten van Weitech zenden ultrasone trillingen uit, waardoor ongewenste dieren worden weggejaagd. Meer informatie

Logo
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Agradi heeft een groot assortiment van Weitech online staan in haar webshop. Wij helpen jou graag aan de beste én eenvoudigste bestrijding tegen vervelende ongedierte. Bekijk hieronder het assortiment van Weitech.

Iedereen heeft weleens last van ongedierte en hiervoor heeft Agradi van alles te koop. Je kunt van diverse dieren last hebben. Zo kun je van dazen, wormen, katten, vliegen of wespen last hebben. Voor ieder dier hebben wij een ander bestrijdingsmiddel in ons assortiment.

Weitech ontwikkeld producten om je huis en tuin te beschermen tegen ongewenste dieren. De producten van Weitech zenden ultrasone trillingen uit die voor een mens niet hoorbaar zijn. Deze ultrasone trillingen zijn geluiden met een zeer hoge frequentie. Deze trillingen verstoren het zenuwstelsel en de voedings- communicatie- en gedragsgewoonten van een bepaalde diersoort, waardoor ze op de vlucht slaan. De techniek van Weitech is een natuurlijke methode die het milieu en de volksgezondheid niet beschadigd. Door de ultrasone trillingen wordt ongedierte verjaagd zonder dat ze gezond raken of gedood worden.

Het assortiment van Weitech bestaat uit verschillende soorten ongedierteverjagers, zoals insectenverjagers of kattenverjagers. De producten van Weitech kunnen verschillende dieren verjagen, zoals honden, katten, konijnen, insecten, luizen, muizen, ratten, spinnen, mollen en martens. Er zijn verschillende toepassingen van de Weitech producten van woonzones tot grote industriële bedrijven of landbouwbedrijven. Door de ultrasone trillingen van de Weitech producten worden ongewensten dieren weggejaagd.

In het kort zijn de ongedierteverjagers van Weitech zeer geschikt om je huis, erf of bedrijf ongedierte vrij te houden. De producten van Weitech zenden ultrasone trillingen uit die ongedierte verjaren en is daarmee een milieu- en diervriendelijke oplossingen tegen ongewenste dieren.

Alle producten van Weitech zijn verkrijgbaar bij Agradi.nl. Daarnaast hebben wij diverse andere artikelen om ongedierte te bestrijden. Wij bieden deze producten aan voor de allerlaagste prijs. Daar komt nog bij dat vele artikelen van Weitech meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten. Ten slotte kun je op de Sale pagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. In de Outlet pagina staan producten met mega hoge kortingen, omdat die uit het assortiment gaan. Bij Agradi vind je goedkope ongedierteverjagers!