Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

Ongedierte

Iedereen heeft wel eens last van ongedierte en hiervoor het Agradi van alles te koop.

Je kunt van diverse dieren last hebben. Zo kun je van dazen, wormen, katten, vliegen of wespen last hebben. Voor ieder dier hebben wij een ander middel in ons assortiment.

In de zomer hebben wij allemaal last van dazen, maar wat dacht je van al die dieren zoals koeien en paarden. Om deze dieren en ook mensen te ontzien van dazen zijn er diverse dazenvallen en ook diverse dazensprays om te gebruiken.

Voor verschillende insecten hebben wij diverse sprays. Sprays zijn voor diverse insecten te gebruiken. Lees dan ook goed of dit artikel geschikt is voor het insect dat je wilt verdelgen.

Komen er katten in je tuin die je tuin gebruiken als hun persoonlijke kattenbak, dan is een kattenverjager mogelijk wel de oplossing voor uw probleem. Bekijk onze kattenverjagers in ons assortiment.

Geen katten maar mollen in de tuin, dan hebben wij diverse mollenklemmen. Zoekt u zelf dan in ons assortiment mollenklemmen naar de beste bij u passende klem.

Ratten en muizen zijn ook vervelende dieren om in huis, stal of de schuur te hebben. Ze bijten gaten en breiden zich in grote getallen uit. Zo ontstaat er nog meer overlast van de dieren. Ratten en muizen kun je op meerdere manieren vanaf komen. Het beste is te kijken naar hoe jij van het dier af wilt. Gaat je voorkeur uit naar vallen waarbij je ze vangt en ergens anders vrijlaat of ga je toch voor de vallen of producten waar ze direct van sterven.

Vliegen of wespen moe, dan hebben wij daar ook diverse sprays en vallen voor. Ook voor vliegen hebben wij vliegenmeppers. Ieder product is anders en word anders gebruikt en zo kun je zelf kiezen voor het best passende product.

In deze categorie vind je alle middelen die Agradi te koop aanbied!