Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, maandag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Wegens drukte kan je levering en/of contact met de klantenservice langer duren dan je van ons gewend bent.

Wegens drukte kan je levering langer duren dan normaal.

Weitech Nieuwe Hond- Katverjager Wk-0052

 • Gratis verzending vanaf € 29,-
 • 90 dagen bedenktijd *
 • Ook achteraf betalen
 • Klanten geven ons een 9.2
 • Meer dan 700.000 klanten
 • Thuiswinkel Waarborg
 • Trusted Shops

Productomschrijving

De vernieuwing op de WK-0051!


Vernieuwingen:
- Uniek en Modern design
- Handigere batterij plaatsing
- Betere behuizing en spatwaterdichtheid (svp onder afdak plaatsen, is niet 100% waterdicht.)
- Eenvoudiger gebruik
- Even groot, meer technologie


Eveneens:
- Nieuw: LED Flash Light om ongewenste dieren af te schrikken. Het sterke licht zal vele dieren afschrikken en     verjagen. Sommige dieren zullen verrast zijn en daardoor nog sterker gaan luisteren en de ultrasone geluiden   waarnemen. Hierdoor is de werking nog beter.
- Nieuw: In optie verkrijgbaar is een adapter (6010242), hierdoor zijn batterijen overbodig als u die niet wenst te     gebruiken.


Reikwijdte: ong. 13-14 meter.


Werkt op 4x monocel D batterijen (niet meegeleverd) of een adapter (niet meegeleverd). Zendt ultrasone trillingen uit geactiveerd door een gevoelige sensor onder een hoek van 110 graden. Afstand is niet inkortbaar, werkt niet door muren e.d. heen. Zeer geschikt tegen katten, honden, steenmarters, konijnen ed. voor buitengebruik.


Afmeting: (hxlxb) 28x28x6,5 cm.


De meeste soorten ongedierte die in huis binnendringen kunnen geluiden met een zeer hoge frequentie waarnemen die voor de mens niet hoorbaar zijn: Ultrasone trillingen. De Weitech-producten zenden ultrasone trillingen uit die het zenuwstelsel verstoren en de voedings-, communicatieve en gedragsgewoonten van een bepaalde diersoort beïnvloeden, waardoor ze op de vlucht slaan zonder dat ze gewond raken of gedood worden.


De techniek van Weitech, die ongedierte in woningen en handelszaken met ultrasone trillingen bestrijdt, is een volkomen natuurlijke methode die het milieu en de
volksgezondheid ten goede komt.


Elk product van Weitech is bestemd voor een welbepaalde toepassing: van woonzones tot grote industriële bedrijven of landbouwbedrijven. Naargelang het model bestrijden ze tal van insecten (waaronder ook luizen), spinnen, muizen, ratten en andere knaagdieren, mollen, honden en katten.


De producten voor ongediertebestrijding zenden geluiden uit met een zeer hoge frequentie, beter bekend als ultrasone trillingen. Sommige mensen met een zeer goed gehoor kunnen dit geluid waarnemen.

Specificaties

Vaak meebesteld

€ 15,99 € 15,19 -5%
€ 8,95 € 8,95
€ 59,95 € 56,95 -5%
€ 29,95 € 28,45 -5%
€ 10,95 € 8,76 -20%

Bekijk ook andere Mollenklemmen en Verjagers

Agradi's keuze
Kerbl Mollen Verjager
€ 22,99 € 19,49 -15%
€ 37,99 € 30,99 -18%
€ 10,99 € 8,79 -20%
€ 19,99 € 15,99 -20%

Reviews

41 reviews
 • De service van agradi is goed (5)
 • Afwachten (2)
 • Goede duidelijke web site en een supersnelle afhandeling (2)
 • 4 dure batterijen tegelijkertijd (4)
 • Voor kinderen/jeugd is de hoge toon ook hoorbaar (2)

Jouw mening telt

Maak kans op een tegoedbon van € 50,- !

Rob uit Baarn op 13-1-2019

Ja, ik raad dit product aan

Probleem opgelost!

We hadden vanalles geprobeerd om van de in onze tuin poepende kat(ten) af te komen, maar niets hielp. Tot iemand mij attent maakte op deze verjager. Sinds dat ding hangt, geen kat meer gezien! Perfect! Kinderen/jongeren vinden het hoge frequentie geluid overigens ook vervelend, maar als je niet tot die groep hoort, hoor je het niet, zeer aan te bevelen!

 • De service van Agradi is goed
 • 4 dure batterijen tegelijkertijd
 • Voor kinderen/jeugd is de hoge toon ook hoorbaar

Bram uit Renkum op 3-6-2018

matige kwaliteit

Het apparaat werkt waarschijnlijk wel. Hoewel ik wel eens een kat zonder reactie voor het apparaat langs heb zien lopen. Misschien was de afstelling niet juist. Mijn grootste bezwaar is dat het apparaat dat voor gebruik buiten is bedoeld absoluut niet waterdicht is. In de gebruiksaanwijzing wordt aangeraden het apparaat onder een afdak te plaatsen en bepaalde onderdelen af te plakken. Zelfs dat was niet afdoende zodat er al een apparaat defect is geraakt. Zonder gezeur vervangen door Agradi dus daarvoor een dikke plus. Bij Lidl voor dezelfde prijs 3 apparaatjes gekocht. Voordelen : waterdicht, klein, goedkoop en met zonnecel dus geen dure batterijen. Ik heb de laatste maanden geen kat meer gezien.

 • De service van Agradi is goed
 • Niet waterdicht
 • 4 dure batterijen tegelijkertijd

K.J. uit Haulerwijk op 12-3-2017

Ja, ik raad dit product aan

Werkt echt!

Wij hebben deze besteld omdat er veel katten door onze tuin liepen waar onze eigen katten (in een ren) niet van bedient waren. Wij hebben hem conform de gebruiksaanwijzing geplaatst en hij werkt echt. Na enkele weken nagenoeg geen vreemde katten meer in de tuin en onze eigen katten hebben er geen last van.

 • Goede duidelijke web site en een supersnelle afhandeling

Edith uit Hoofddorp op 8-3-2017

Ja, ik raad dit product aan

Het werkt! Eindelijk hebben de vogels rust in de tuin!

Onze buurt is een katten paradijs. Vogels meden onze tuin ondanks al het lekkers. Sinds de Weitech geinstalleerd is, hebben we maar een kat achter in de tuin gezien die zich geen raad wist. Vogels komen weer terug en we zijn erg blij met deze oplossing.

 • Goede duidelijke web site en een supersnelle afhandeling
 • De service van Agradi is goed
 • Het bereik lijkt minder dan in de advertentie staat

Marcel uit Amsterdam op 8-12-2016

Ja, ik raad dit product aan

Na gebruik geen stank van kattenpis meer

Na gebruik geen stank van kattenpis meer gehad op ons terras. 1x gezien dat een kat schrok van het apparaat (flits en geluid aan). Lijkt toch wel te werken!

Franc uit Tegelen op 4-10-2016

Ja, ik raad dit product aan

Blijven de katten weg?

Na een hele tijd in dubio gezeten te hebben eindelijk de knoop doorgehakt om de kattenverjager te kopen. Toen ik de verjagen uit de doos haalde vond ik hem toch eigenlijk wel groot. Ook het feit dat, waar ik hem wilde plaatsen, een adapter als voeding geen oplossing was speelde mee dat ik de verjagen besloot om terug te sturen. Je hebt immers niet de garantie dat het bij jou gaat werken om de poepende katten in onze voortuin weg te krijgen. Ik had al een retour aangevraagd en weer netjes verpakt, maar aangezien ik een ochtend weer veel poep heb opgeruimd, besloot ik om hem toch maar te plaatsen. Nu enkele dagen geplaatst in onze voortuin, in een soort kastje waar de voorkant van open is. Apparaat zou niet goed tegen harde regen kunnen, om hem toch wat te beschermen. Tot nu toe nog geen poep gezien. Ik hoop uiteraard dat ze nu echt wegblijven en het apparaat goed blijft werken.

 • Afwachten
 • 4 dure batterijen tegelijkertijd

Vraag en Antwoord


Jos Vink op 2-3-2019:

Op welke hoogte moet het apparaat bevestigd worden?

Geadviseerd wordt om het apparaat te plaatsen op 10 tot 80 cm hoogte, afhankelijk van het te verjagen dier.
Mevr. Van der Wees op 25-7-2018:

Hebben Weitech WK 0052 garden protector 2 met adapter. Vraag: hoe plaats je de batterijen?

De achterzijde van het apparaat is weg te schuiven om de batterijen te kunnen vervangen.
Ruud op 5-4-2018:

stel ik de Weitech WK 0052 op 1 of 7 in om de katten te verjagen ik hoor nl. zelf die tonen niet ( ouderdom )

Advies is om hem gewoon op 7 te zetten Hij is voor katten actief op 4 5 6 7
Teunis op 23-9-2017:

Werkt dit ook tegen de katten die elke keer op me auto gaan zitten? En kan je hem ook constant dat geluid laten geven of alleen als er beweging wordt gedetecteerd?

Dit apparaat is bedoeld om onder andere katten te verjagen, ook katten die op auto's zitten. Het apparaat is alleen via de sensor te gebruiken en kan niet continue geluid geven.
Wim op 13-10-2016:

Zit er garantie op de Weitech gardenprotector 2? Zo ja, hoe lang? Mvg

Er zit een jaar garantie op producten van Weitech.
Zijderveld- Rien op 25-4-2016:

Hoe kan ik de katten uit mijn groenten tuin houden , 52 vierkante meter tussen de huizen in. Ik heb al div.Garden Protector 2 van jullie staan, maar ze blijven komen,graag een andere oplossing ?

Indien goed geplaatst (de sensor moet vrij zicht hebben binnen het doelgebied) zal dit artikel veel katten verjagen. Geeft helaas geen garantie dat in alle situaties ook alle katten verjaagd worden. Tip is om een andere plaatsing te proberen en te controleren of de verjager ook daadwerkelijk afgaat: laat kinderen luisteren of ze een hoge pieptoon horen!

Stel je vraag over dit artikel

Door op 'Versturen' te drukken geef je Agradi toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform de privacy policy.


We helpen je graag
 • We doen ons best je vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden, je krijgt hiervan een notificatie via e-mail.
 • Helaas zijn vragen omtrent prijs en levertijd niet mogelijk, omdat dit varieert.