Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

Lente sale! Tot 25% korting op veel zomerse items!

Lente sale! Tot 25% korting op veel zomerse items!

Frama Best For Pets Groene Klei 500gr

 • Gratis verzending vanaf € 49,-
 • 90 dagen gratis retour *
 • Ook achteraf betalen
 • Klanten geven ons een 9.2
 • Meer dan 1.000.000 klanten
 • Thuiswinkel Waarborg
 • Trusted Shops

Productomschrijving

Super Fijne Groene Klei

Reiniging & Wondverzorging

Maak een pakking met Groene Klei

Inhoud 500 gram 

Productinformatie:

Uitwendig:

De groene klei poeder zuigt als ware de afvalstoffen uit de huid en geeft mineralen hiervoor af. Groene klei neemt uitscheidingen van de huid en geur op (kan 70% vloeistof opnemen). Het bevordert de ondersteuning en regeneratie van het huidweefsel. Gebruik bij het aanmaken van de kleipoeder alleen regen-, bron- of mineraalwater. Maak een dikke pasta welke in een laag van 0,5 tot 1 cm dikte direct op de huid aangebracht kan worden. Deze laag afdekken met een folie of verband. Dagelijks een of meerdere malen de opgebrachte laag verwijderen en een nieuwe laag aanbrengen.

De klei nooit langer dan 12 uur laten zitten, de harde klei dan van de huid verwijderen.

Inwendig:

Groene Klei verwijdert lichaamsvreemde stoffen uit het lichaam van uw dier. Het werkende bestanddeel is groene klei. Het middel wordt oraal ingenomen. Het dankt zijn werking aan de fijne structuur en is één van de sterkste ontgiftingsmiddelen. De leemdeeltjes binden in het lichaam de vervuilende stoffen aan zich. Via de bloedsomloop worden deze stoffen dan naar de nieren getransporteerd en met de urine afgevoerd. Tijdens de reinigingskuur is er dus tijdelijk een verhoogde concentratie van afvalstoffen in de bloedbaan. Soms kan een dier hierdoor verschijnselen vertonen zoals bij lichte griep, een teken dat het reinigingstraject goed is ingezet. Deze verschijnselen horen erbij en dienen niet onderdrukt te worden. Als ze te belastend zijn, kan de dosering eventueel iets lager.

Let op! Deze reinigingskuur niet inzetten bij gebruik van reguliere geneesmiddelen. Niet bij dieren met een nieraandoening, of met lichaamsvreemde hulpstukken (prothese) (de lichaamsvreemde indentificatiechip ondervindt echter geen invloed). Na gebruik van medicijnen, na ontworming of vaccinatie, moet een wachttijd van 3 weken zitten voor het gebruik van Groene Klei.

Het product mag direct na een operatie worden toegepast, om verwijdering van narcosestoffen uit het lichaam te versnellen (mits het dier geen reguliere medicatie gebruikt).

Gebruiksaanwijzing:

 • Honden 2x daags een maatschepje door het voer heen.
 • Paarden 2x daags 4 maatschepjes door het voer heen.
 • Kuur eventueel op regelmatige basis (2x per jaar) of alleen als er behoefte is.
 • Bij voorkeur alleen geven in overleg met of op advies van uw dierenspeciaalzaak, veterinair natuurgeneeskundig therapeut of dierenarts.

Ingrediënten: 100% Groene Klei.

Specificaties

Bekijk meer

Reviews