Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

Huid- en Vachtverzorging

Bestel hier de producten voor de huidverzorging van je kat. Net als bij mensen is de huid erg belangrijk bij de kat. Aan de hand van de vacht kan men beoordelen of de hond gezond is of niet.

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Sale
Virbac Megaderm Hond/Kat 250ml
€ 23,95€ 21,95-8%

Virbac Megaderm Hond/Kat 250ml

(1)
Sensipharm Monoderma Dry - Kleine Huisdieren 90 tabletten
€ 24,95

Sensipharm Monoderma Dry - Kleine Huisdieren 90 tabletten

(1)
Puur Natuur Hotspot Hond/Kat 50ml
€ 19,95

Puur Natuur Hotspot Hond/Kat 50ml

(13)
Puur Natuur Omega-3 Hond/Kat 90caps
€ 24,95

Puur Natuur Omega-3 Hond/Kat 90caps

(4)
PharmaCat Omega-3 120 Capsules
€ 19,95€ 17,95-10%

PharmaCat Omega-3 120 Capsules

(0)
Frama Best For Pets Visolie 1000mg
Vanaf€ 19,95

Frama Best For Pets Visolie 1000mg

(0)
Sale
Vetoquinol Care Hydrovet Hond/Kat
Vanaf€ 11,39-24%

Vetoquinol Care Hydrovet Hond/Kat

(1)

Populaire merken

PUUR Natuur Geneesmiddelen voor Hond, Kat en Paard
Virbac voor Honden en Katten
Excellent
cdVet Dierenverzorging
Sensipharm Supplementen
Sparrow
Aantal per pagina:

De huid reguleert het vocht en warmteverlies, beschermt bij het stoten en zorgt voor de eerste verdediging. Echter kan de huid ook worden aangetast door parasieten, schimmels of bacteriën. Wanneer de huid niet de nodige verzorging krijgt, kunnen er verschillende huidproblemen ontstaan. Deze huidproblemen leiden tot irritatie bij de kat, waardoor de kat kan gaan krabben en ontstaan wondjes. Het is dus belangrijk om de huid van de kat de nodige verzorging te geven. Voor de juiste producten voor de huidverzorging van de kat ben je bij Agradi aan het juiste adres. Ook hebben wij een Kattengezondheidswijzer, waar je informatie kan vinden over bijvoorbeeld overgewicht bij katten.

Er zijn verschillende manieren waarop de huid van de kat ondersteunt en verzorgd kan worden. Men kan ervoor kiezen om de kat een supplement te geven. Deze worden eenvoudig door het voer gemengd. Deze supplementen zullen de huid van binnen uit ondersteunen en verzorgen. Deze supplementen zijn verkrijgbaar in drie verschillende vormen: poeder, druppels en tabletten. In poedervorm kan men bijvoorbeeld kiezen voor Algolith van het merk Beaphar. Dit kan gemakkelijk door het normale voer gemengd worden. Wanneer men liever druppels heeft, kan gekozen worden voor Puur Natuur Omega-3. Dit kan direct in de mond gegeven worden, maar mag ook op wat lekker gegeven worden. Ook voor tabletten kan men kiezen voor het merk puur natuur, namelijk Puur Natuur Omega 3 Visolie.

Om de huid van de kat in optimale conditie te houden kan er ook voor gekozen worden om de kat te wassen met een shampoo. Er zijn speciale shampoos voor katten beschikbaar, echter zijn er ook een aantal die voor hond en kat geschikt zijn. De verschillende shampoos hebben allemaal een specifieke werking, zo zijn er shampoos beschikbaar die een jeukstillende werking of een huidverzorgende werking hebben. Ook is er een shampoo beschikbaar speciaal voor kittens, met een bijpassende cologne.

Wanneer de kat vervolgens toch een irritatie heeft zijn er verschillende producten verkrijgbaar die deze irritatie kunnen verhelpen. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor Honingzalf of Spoelvloeistof. Ook kan gekozen worden voor een Calendula zalf, welke de wond beschermd tegen schuren, likken en krabben. Dit is ook verkrijgbaar in een Calendulaspray.