Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Apotheek

In de kattendrogist vind je alle gezondheidsproducten en diergeneesmiddelen voor de kat. Het kan wel eens voorkomen dat de kat supplementen nodig heeft als aanvulling op zijn voer. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Sanavesta Sanofor Veendrenkstof
Vanaf€ 13,95

Sanavesta Sanofor Veendrenkstof

(29)
Black Friday
Phytonics Hormone 50ml
€ 31,95€ 27,95-13%

Phytonics Hormone 50ml

(20)
Beaphar Oogzalf 5ml
€ 8,25€ 7,54-9%

Beaphar Oogzalf 5ml

(25)
Puur Natuur Tranquil Hond/Kat 75g
€ 17,95

Puur Natuur Tranquil Hond/Kat 75g

(32)
Black Friday
Kerbl Tekentang Kunststof
€ 3,29€ 2,63-20%

Kerbl Tekentang Kunststof

(71)
Bach Rescue Remedy
Vanaf€ 12,82-5%

Bach Rescue Remedy

(12)
Agradi's keuze
Vetericyn All Animal Eye Wash 90 ml
€ 15,95

Vetericyn All Animal Eye Wash 90 ml

(31)
Phytonics Immu Boost PRO P/H/K 50ml
€ 31,95

Phytonics Immu Boost PRO P/H/K 50ml

(23)
cdVet MijtenEx Oorreiniger 20ml
€ 13,95€ 12,95-7%

cdVet MijtenEx Oorreiniger 20ml

(1)
Puur Natuur Nervo / Nervositeit Hond/Kat/Paard 50ml
€ 19,95

Puur Natuur Nervo / Nervositeit Hond/Kat/Paard 50ml

(44)

Populaire merken

Aantal per pagina:

De juiste producten voor de verzorging van de kat vind je in de kattendrogist.

De productcategorie Kattendrogist is onderverdeeld in verschillende groepen, welke je aan de linkerzijde kan vinden. Ook hebben wij een Kattengezondheidswijzer, met informatie bijvoorbeeld over overgewicht bij katten.

Wanneer men een nerveuze kat heeft welke regelmatig last heeft van stress, kan dit verschillende negatieve gevolgen met zich meebrengen met betrekking op de gezondheid van de kat. In het assortiment vind je verschillende producten die de kat helpen in stressvolle situaties en de rust weer terug brengen. Men kan op verschillende manieren de stress bij de kat wegnemen, bijvoorbeeld door een spray of door een voedingssupplement.

De darmen zijn een van de belangrijkste organen van de kat. De darmen spelen een belangrijke rol in het verteren van voedsel, daarom is het van belang dat deze gezond zijn en blijven. Een kat kan gemakkelijk last krijgen van wormen of haarballen, welke verhinderen dat de vetering door kan gaan. Het is daarom dus van belang dat de darmen de nodige verzorging en ondersteuning krijgen. Men kan bijvoorbeeld gebruik maken van de producten van Verm-X, welke voor een gezond milieu in de darmen zorgen. Door een gezond milieu in de darmen worden wormen ook vaak voorkomen.

Wanneer de kat toch last heeft van wormen, kan men naar de groep Wormkuren voor katten gaan. In deze groep vind je alle benodigdheden om de wormen bij de kat te verhelpen. Helaas krijgt iedere kat wel eens te maken met wormen, echter is het van belang dat deze tijdig worden behandeld. Er zijn verschillende soorten producten verkrijgbaar die wormen bij de kat bestrijden, men kan onder andere kiezen uit druppels of een pasta. Merken die je kan vinden in deze groep zijn Frontline, Beaphar en vele andere.

Iedere kat heeft behoefte aan een gezonde huid en een mooie vacht. Ook wanneer de kat last heeft van allergieën of huidproblemen vind je in de groep Huid- en vachtverzorging voor katten de juiste producten. Wanneer de huid van de kat niet voldoende of slechte verzorging krijgt, kan dit tot verschillende ongemakken leiden bij te dat. Jeuk en irritaties kunnen bijvoorbeeld ontstaan.

Een belangrijk onderdeel van de huid- en vachtverzorging is de bestrijding van vlooien. De bestrijding van vlooien bij de kat kun je op verschillende manieren aanpakken. Men kan bijvoorbeeld voor een vlooienband, maar met druppels of een pipet wordt hetzelfde resultaat behaald. Ook kan gekozen worden voor een vlooientablet, deze zijn speciaal ontwikkeld voor katten en hebben een lekkere smaak waardoor de opname optimaal is.

Agradi heeft het grootste assortiment diergeneesmiddelen en verzorgingsmiddelen om de kat in optimale conditie te krijgen en te houden. Deze producten vind je in de verschillende groepen van de Kattendrogist.