Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Draadspanners

Draadspanners koop je het voordeligst bij Agradi.nl! Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Sale
Agradi Power Draadspanner Rond Metaal
€ 3,39€ 2,33-31%

Agradi Power Draadspanner Rond Metaal

(73)
Agradi's keuze
Ako Premium Lintspanner 4 stuks
€ 10,99

Ako Premium Lintspanner 4 stuks

(28)
Agradi's keuze
Ako Afrastertang 275mm
€ 12,99€ 11,99-8%

Ako Afrastertang 275mm

(53)
Ako Draadspansleutel
€ 7,99

Ako Draadspansleutel

(11)
Ako Tandwiel-draadspanner Isolator Kabel
€ 8,99€ 8,88-1%

Ako Tandwiel-draadspanner Isolator Kabel

(1)
Ako Tape tensioner Premium plastic 10st
€ 27,99€ 25,64-8%

Ako Tape tensioner Premium plastic 10st

(6)
Sale
Ako Trekveer Rvs
€ 10,99€ 8,40-24%

Ako Trekveer Rvs

(26)
Ako Tandwiel-draadspanner met Isolator
€ 5,29

Ako Tandwiel-draadspanner met Isolator

(1)
Ako Draadspanner
€ 79,98

Ako Draadspanner

(0)

Populaire merken

Aantal per pagina:
24

Draadspanners zijn echter niet alleen voor schrikdraad, maar ook voor schriklint en schrikkoord. Voor een optimale werking van de afrastering is het belangrijk dat de draden goed gespannen zijn en niet gaan doorhangen. Dit om de werking van de afrastering te garanderen, maar ook voor de veiligheid van de dieren binnen de omheining. Om de draden van de omheining te spannen heeft Agradi verschillende producten verkrijgbaar en van verschillende merken. Wanneer je op zoek bent naar een specifiek merk, kun je een kijkje nemen in de Merkenshop.

Een eerste optie waarvoor men kan kiezen is de Ako draadspanner rond metaal. Dit is een aluminium draadspanner welke op iedereen plaats over de draad gezet kan worden. Voor het gebruiken van deze draadspanner hoeft de draad dus niet afgeknipt te worden. Zo kan een goede on- onderbroken stroomdoorgang gewaarborgd worden en kan de omheining optimaal zijn werk doen.

Een andere is de Kerbl Draadspanner met begrenzing. Dit product kan gebruikt worden als men snel even een draad wil spannen. Het product moet echter aan een afrasterpaal bevestigd worden voordat het gebruikt kan worden. Draad, lint en koord kunnen allen gespannen worden met deze draadspanner. Ook heeft deze draadspanner een begrenzer, waardoor de optimale spanning gewaarborgd blijft.

Ook kan men kiezen voor de Ako trekveer RVS. Dit is een draadspanner speciaal voor draadafrasteringen. Door de veer welke zit verwerkt in het product houdt deze draadspanner de draad strak, onder andere bij temperatuurverschillen. Daarnaast vangt deze draadspanner bij de hoekpalen de te hoge druk op.

De vierde die wordt uitgelicht is een spantang. Een spantang is eenvoudig te gebruiken en zorgt er snel voor dat de draad weer op spanning is. Er kan gekozen worden voor de Kerbl Tensulator Spantang. De tang kan gebruikt worden voor het snel en gemakkelijk spannen en verbinden van gladdraad. Ook kan gekozen worden voor de Ako Afrastertang 275mm. Dit is een zeer handige, solide combinatie tang voor het opzetten en spannen van afrastering. De tang kan gebruikt worden als hamer, nijptang en als tang voor het spannen van de draad.

De Agradi stickerkorting is toepasbaar op een groot aantal artikelen, zo ook onder de categorie Draadspanners. Voor meer informatie over hoe elektrische afrastering werk, kun je op de pagina Afrastering terecht. Tenslotte kun je voor afrasteringsmaterialen die in de uitverkoop/opruiming zijn, terecht op onze Sale pagina. Zoek je nog de oplossing voor het strak spannen van je draden, dan bij je Agradi op het goede adres!